Nedräkning!


Idag startar nedräkning inför semestern! Efter morgonpasset på lätta ben mot jobbet tog jag den här bilden. Känslan av att snart ska jag bara få lov att bara vara i nästan 5 veckor fick mig att le! 

3 dagar kvar tills jag stämplar ut! 

Lördagsfrukost

När regnet öser ner vad passar då bättre än att möta upp två fina vänner på frukost i stan. Vi ville gå till det där italienska stället som jag och Mikael var i våras men vi var lite sena så det var fullt. Som tur var stod Steinbrenner & Nyberg redo med en lite buffé till oss. Har man sen när frukosten sedan länge är uppäten ännu mer att prata om så kan det hända att man fortsätter till da Matteo och tar en fika på det! Härliga, fina vänner! 
Fredagsord
Balkonghäng

När man inte känner sig riktigt kry och får lov att åka hem lite tidigare från jobbet. Då kan det hända att man måste gå in på da Matteo och köpa en kardemummabulle som man åker hem och mumsar i sig på balkongen. Under filten, i solen med en kopp kaffe. 

Det kan hända. 
Då blir man nog lite friskare...


Juni - ett år senare

Ibland går tiden så fort. Den rinner iväg och då finns lyxen att man kan få gå tillbaka i bloggen och se vad livet hade att erbjuda för precis ett år sedan
Vi var på visningar av hiskeligt hemska lägenheter. Tur att det blev som det blev! 
Vi firade midsommar i ett idylliskt Värmland. 
Vi åt på Burgersson för första gången. Snacka om att det inte var sista gången...
Madde och Andreas gifte sig och bjöd på den maffigaste nattamat jag varit med om. 
Det var visst så varmt i vattnet att man kunde ligga i och snick snacka.
Vi hänge i stan bara han och jag...

Brännboll med Göta
Härlig söndag tillsammans med Göta gänget i går. Sån enkel grej att bara samlas och göra någonting roligt utanför boxen. Jag älskar det! Tänk att vi ska lämna allt det där för något nytt. 

I sommar gör vi nämligen någonting som skulle vara otänkbart för bara några månader sedan. Vi ska sluta på Göta och börja på en ny box som heter Vagnhallen. Det är nästan som att säga upp sig eller flytta till en ny stad. Ut i det okända, med pirr i magen men klump i halsen över vad man lämnar...

Midsommar

Midsommar i Värmland. 
Rangfeldtare på promenad
Stugan
Dopp efter midsommarwod. Kallaste på länge! 

En paus!

Nu är sista-minuten sillen inlagd och färdig att ta med till svärföräldrarna och Värmland i morgon. 

Vi skulle egentligen åkt direkt efter jobbet idag men det har varit en tuff vecka med mycket förändringar och händelser på jobbet en utmanande vecka på Göta och samtidigt som vi haft Mikaels bror här som inneboende för andra veckan i rad. Det gjorde att jag kände att jag behövde en liten paus och hämta andan. 

Så istället för att rusa till tåget jag tog en tidig dag, träffade Mikael på stan för en lunch och sen gick vi hem bara han och jag. Kvällen har tillbringats i soffan framför en gammal klassiker på Tv:n. Ibland är det skönt att bara få vara...

Årets sill blev med fläder, äpple och citron. Hoppas på att den ska smaka! 
Låt det bli midsommar! 


Vad händer?

Lusten till att skriva finns inte riktigt därav anledningen till att det fortfarande är Fredagsord in på nästa vecka tisdag

Funderingarna går till om cicciochstockholm kanske är en lite för trött blogg just nu och behöver en paus. Samtidigt som jag stundtals vill ha den kvar och vet att jag har några få där ute som fortfarande klickar in. 

Den som lever får se...

Så vad händer och sker? Mest allt och ingenting. Det är Crossfit för hela slanten som vanligt. Tävlingar, episka pass, byte av box (!) och personliga rekord. Det är en stor del av livet och jag skulle aldrig vilja ha det på ett annat sätt.

Samtidigt så har Iris och jag gått in i sommarperiod. Arbetsmarknaden stänger sakta men säkert och vi flyttar ut verksamheten då och då för att försöka hålla motivationen uppe. Att coacha något ut i arbete kan väl lika gärna göras på Ramberget...
Vi njuter för fullt av vår lägenhet! Den med balkong perfekt att bara slappa på. Den underbara lilla soffa som blev färdigt precis till min födelsedag med hjälp av mamma är en favorit! 

Idag svischar jag iväg med det tidiga tåget till annan ort. Dagen är fylld med möten och besök och kommer bara rusa iväg. Men det är helt okej för idag har jag och min träningsvärk från hell vilodag och kanske hinner jag fånga de sista strålarna liggandes med en bok...


Fredagsord
Fläderblom

Första satsen fläderblomsaft är satt. Det är min absoluta favorit och fjolårets har precis tagit slut så det var på tiden att ordna ny. 

Jag använder den till mer än bara saft, jättegod att smaksätta jordgubbar, ett kallt glas vin eller sillen med. Jag gör min med hälften så mycket socker vilket gör den lite syrlig. Perfekt! 
Om 4-5 dagar njuter jag av ett glas! 30. Jag

Jag.

Lycklig, varm och glad i Filippinerna. 

Det avslutar mina 30 dagars-inlägg. Tack för mig! : )

29. Beröm

Jag er mig själv beröm idag. För att jag vågar förändra och säga ja till något nytt. För att jag för en gång skull kan säga till Mikael att allt kommer att bli bra. Nu kör vi! 
Mot nya utmaningar! 


29. Möte

Hela dagen har varit full med möten med fantastiska människor. Personer med samma intresse och galenskap som driver oss framåt tillsammans. Som att gå upp tidigt en lördags morgon och åka ut till ett gråmulet Marstrand för en 90 min lång hinderbana runt ön. Det har krupit, klättrats, hängt och sprungits i massor. 
Sen var det kort lunch för att gå på det igen. Då var det någon som var lite oCrossfit och fick ett litet gäng att skolka och checka in på Havshotellet lite tidigare där vi drack rosé och bubblade på spaavdelningen istället för att göra burpees och knäböj i snålblåst. Fy på mig! : ) 

Sen har det solats, druckits mer rosé och skvallrats i massor (det är förändringar på gång i Crossfit Götas annars så lojala gäng). Det hela avslutades med middag och häng i baren. 

Har inte tagit en enda bild under hela dagen för mobilen har inte fått följa med (den bild jag la ut har jag snott) Så vad som än händer framöver så är det mötena med dessa människor som följer med i hjärtat...