Svärisarna

Idag kommer svärföräldrarna och lillebror Patrik hit för att tillbringa helgen med oss. Vi ska ut och äta och på Liseberg. Tror det kommer bli mysigt att starta advent tillsammans! Nu blir det att sätta igång så att middagen blir klar och se om vi kan få ihop tillräckligt många stolar till middagen...

Ps. Bilden snodde jag helt enkelt från Therese... D.s


Fredagsord


You only live once

Lånade Maries bild från Instagram (hoppas det är ok gumman) som mötte mig när jag satte mig på bussen i morse vid 6 tiden. Hon var på väg till morgontidning i en annan del av stan och det fick mig att tagga till för mitt pass. Sen om man bara lever en gång så är frågan om det är meningen att man ska gå upp 05.30 för att göra 120 burpees innan jobbet ; ) Idag var det blodsmak i munnen och total trötthet när jag avslutade min Wod. 120 gånger ner på golvet och sen upp igen för klapp över huvudet är tydligen det som nästan tar död på mig...


Myser

Att bara få ligga och mysa bland advetsljusstakar och pepparkaksdoft, det är livet! Räknade ut att det är bara 3 måndagar kvar sen är det jullov! : )

Var på medarbetarsamtal idag också som väckte en del tankar. Får se vad som händer framöver...


Söt helg

Då är det söndag kväll och en härlig söt doft ligger i lägenheten. Igår körde vi storbak på Leilas lussebullar (lite godare och lyxigare än katter). Så med ett glas vin, Mikael i köket och lussebak var jag lyckligare än på länge : ) Fortsatte med julpynt och pepparkakor idag och myskänslan som finns innan jul har infunnit sig. Måste nog försöka få till fyra pass denna veckan för det ligger många lussebullar i magen nu! : )


Julbak!

Nu skrivs handlingslistan för årets första julbak! : ) Har gått och väntat och nu tycker jag det är ok att lite jul flyttar in hos oss. Så jag åker och tränar och så skickas mannen iväg till affären (för det är ju bara lagom kul). Sen blir det lusselördag hela kvällen!


Så ses vi igen

Det var ett bra tag sedan vi sågs, Mr RunKeeper och jag. Vet ju hur viktig löpningen är för mig, det var ju den som tog mig till dit jag är idag (ur hälsoperspektiv) men ändå har jag struntat i den ett tag. Men idag tog vi oss runt Backa tillsammans. Kan ju bara konstatera att det är inte lika trevligt att springa här som runt Djurgården eller Årstaviken men jag ska göra mitt bästa för att ta mig ut ändå. Nu väntar ett sent pass på jobbet (må alla hämta sina barn tidigt idag, please!)


Fredagsord


Barcelona med de bästa!

I veckan köpte jag och tjejerna den bästa 30 års presenten till oss själva:

En weekend till Barcelona i maj! : D

Kan redan nu se mig själv sittandes med en sangria i ena handen, tapas i den andra, omringad av shoppingpåsar och de finaste människorna jag vet! Det lindrar ålderskrisen om något... : )


Aj, aj tand

Var hos tandläkaren idag igen för min onda tand och fick penicillin för skitbölden (jätte många piller knaprar jag nu!). Men först så misshandlade hon mig rejält : ( Nu försöker jag muntra upp mig själv med att leta DIY julpyssel och skriva listor på allt jag vill baka nästa helg. Men så kan jag ju bara tänka tillbaka på vad jag köpte i går till mig själv i tidig födelsedagspresent så ler jag. Mer om det sen... : )


Pappa i Bolivia

Pappa har kommit hela vägen till Bolivia och hälsar från INKA indianerna. Coolt!


Sköna söndag

Idag har jag haft en bra söndag. Vi har varit på långpromenad i ett riktigt höstväder, jag har påbörjat årets julkort, tittat på flera delar av en gammal serie, lagat hel kyckling i ugn för veckans middagar och rullat nyttigare kokosbollar. I morgon ska jag träffa tjejerna för att prata om en resa vi ska göra. Och tur är väl det för som vanligt är det lite ångest över att helgen redan är slut. Bara 33 dagar kvar till man får julledigt...


Låt december komma!

Har en så otrolig längtan efter jul i år. Kanske inte så mycket efter själva afton men hela tiden innan. Vill bara att det ska bli december så att jag kan få lov att börja pynta, baka och mysa med adventsljusstakar och lussekatter. Har köpt på mig en del små saker på loppis och idag fyndade jag två nya stjärnor att ha i mina fönster och lite mer till granen (JA! Vi ska ha gran! : D) Varför köpa sitt pynt på Åhléns när man kan hitta tokfina små roliga saker för 3:- som dessutom har förgyllt någon annans jular i flera år? Man väl börja pynta redan nästa helg va? Då är det ju nästan advent...


Putra Madre

Igår försökte vi dra ihop ett gäng för middag på stan. Det slutade med mig, Rebecka och Mikael och var mycket trevligt! Vi gick till Puta Madre som är inrett i bordellstuk i en härlig bråkig miljö och som stått på min måste-lista länge. Jag åt lammlägg, Rebecka tonfisk och Mikael långkok i tortillabröd. Jag skulle inte gå tillbaka för att äta då jag tyckte maten var sådär för ett ganska högt pris. Men Sangrian jag drack till var jättegod och familjens egna chockladtårta till efterrätt var underbar så mer av den varan : )


Muntligt äventyr

Jag tror dagens fredagsord handlar om min tandvärk. Det är för att jag ska få lite liv i min tråkiga vardag genom att försöka klura ut hur man ska få i sig föda med en böld stor som en druva i munnen : ) Och tänk, idag får jag kanske komma till tandläkaren lite akut. Är inte det ett äventyr i sig..?! Nu hoppas vi de drar ut skiten så att jag kan gå på restaurang ikväll!


Fredagsord


Morgonpigg

Morgonträning slår allt! (utom sovmorgon men det blir ju lite motsägelsefullt) Idag klättrade vi i rep (och mycket annat). Med rätt teknik kom jag hela 10 cm från backen! : ) Var ändå ganska glad för att jag lättade, nu kan det bara gå uppåt. Man får liksom vara nöjd med vad kroppen bjuder på efter styrka kl 07.00


Åter till barndom

Det bästa med att jobba med ungar är att man får återuppleva små glimtar av sin barndom. Kompisband all over again : )


Tisdag

Önskar jag kunde säga så idag. Med tandvärk för 5 dagen i rad, ingen frukost hemma och ett humör som är i botten. Må denna tisdag bjuda på något roligt...


Fars dag

Idag är det fars dag och medan andra åker hem till sina pappor på söndagsmiddag så sänder jag min en liten tanke och tänker att han har det säkert bättre där han är än hemma i stugan. Min kära far har nämligen blivit en riktigt äventyrare med åren och befinner sig just nu någonstans i Sydamerika. Jag är jättestolt över honom att han vågar ge sig iväg och se världen (fast jag antar att det är till stor del Annelies förtjänst) Så stort grattis på fars dag lilla pappa! Ta hand om er!

Om det är någon mer än jag som är nyfiken på hur han har det så har han till och med skaffat sig en blogg : )

Pappa och Annelie i Sydamerika:

www.ronnyannelie.blogg.se


Dagen efter

Det blev många goda drinkar igår! Tycker ändå det var väldigt städat fast vi kom upp i 6-7 olika glas. Stämningen låg mer på mys än fest men det är helt ok det med. Blev mycket prat om Theres bebis som vi alla väntar på. Hon påstår att jag inte behöver älska den men jag förstår inte vad hon pratar om. Så efterlängtad liten person <3

Nu har jag försökt sminka över mitt trötta lilla ansikte och sitter på bussen in till stan för en bio med Marie och Terre. Äntligen ska jag få se En oväntad vänskap : )


Stopp!

Kom iväg sent från jobbet och missade bussen hem. Fanns ingen bra anslutning så när jag väl kommit hem, lagat mat och ätit så var det bara 20 min tills jag skulle iväg på träning. Då skrek min kropp NEJ! Har skrivit om det förut att jag ibland måste prioritera för att få möjlighet att träna och hur viktigt det är för mig att komma iväg. Men kände idag att det gäller ju åt andra hållet också. Kämpar som en gnu stundtals med att hinna till alla dessa pass och allt vad det innebär med busstider, matlådor och packade väskor så idag vill jag bara ligga på soffan och lyssna på tystnaden (har lärt mig att ÄLSKA den efter jag började på mitt nya jobb). Ofta får jag dåligt samvete för ett avbokat pass men just nu känns det så rätt..! : )


Laddar!

Kläder ligger framme, läppstiftet är nerpackat och sockerlagen är blandad! Ikväll vankas det drinkkväll med tjejerna och jag laddar för fullt. Har morgonpasset idag och klockan stod på 04.40 för att hinna till jobbet i tid. Sen är det bara att åka hem och sova en timma eller två för att orka med ett träningspass innan drinkarna börjar blandas. Längtar! : )


Fredagsord


Hjälpande händer : )


Tidigare än tidigast

Händer inte så mycket här. I morse öppnade jag på jobbet och fick gå upp så tidigt att jag inte visste vad jag hette. Sen kom inte bussen (det var första så chauffören låg säkert kvar i sängen) och jag fick panikspringa en halv km sådär 20 över 5 på morgonen. Härlig start på dagen! Kändes som jag skulle dö av sömnbrist efter jobbet men med lite träning på det så piggna jag till. Nu är kl snart 22 och jag är tillbaka till att inte riktigt veta vad jag heter av trötthet. Cirkeln är sluten, godnatt!


Fredag hela dagen

Hade maskerad på jobbet igår och kände mig märkbart mycket som mig själv när både vårta, peruk och häxhatt åkte på. Gick sen runt så och myste hela dagen. Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Gülcan som är i Göteborg för plugg. Vi tog oss en fika och hann prata genom allt som hänt sedan sist, så mysigt! Sen var det bara att bege sig hem för en trerätters med svärmor och lillebror Patrik. Körde säkert kort och upprepade mycket från min tjejmiddag förutom varmrätt som Mikael stod för med bravur! En riktigt härlig fredag med andra ord!


Fredagsord