2012!

img_1904 (MMS)

Såhär några timmar för tidigt önskar jag er alla ett fint slut på året och ett gott nytt!


2011

Sitter och funderar på året som gått och allt som hänt. Hur det började tungt och tufft med hela naprapathistorien men avslutas med glädje och framför allt ett lugn i att vi gjorde rätt. 2011 var året vi bestämde oss för att må bra, stanna i Stockholm och leva livet =)

2011 var året...

Jag fick en inblick i crossfitvärlden. Jag träffade flickorna och en vänskap uppstod...

...Mikael hängde på vilket resulterade i att vi tillsammans blev 16 kilo lättare!

Vintern varade för evigt så jag och flickorna drog till London till våren och överlevde en weekend tillsammans! =)

Jag och Mikael fick ett hem i Enskede...

...och jag förälskade mig i Stockholm! <3

Jag skålade in min första riktiga semester någonsin...

...och njöt!

När sommaren var slut och hösten kom fick jag åka till Turkiet med mamma och njuta lite mer.

2011 var året jag började måla mina läppar röda, beslutade mig för att dricka mer vin och ha lite roligt. Det tar jag med mig in i 2012...

 

 

 




Nyår i spets

 

Nyårsklänningen är köpt tillsammans med ett nytt rött läppstift och matchande nagellack. Maten är förberedd och skumpan står på kylning. Jag tror vi är redo att fira in det nya året i morgon. Vi ska hem till Thuna och Malena och fira med dem och Erik och Carro och det kommer att bli super! Med oss ska vi ha tre smår rätter och vårt bidrag är kycklingspett, ostknyten och något roligt som jag såg Jamie Oliver gjorde på en gaffel. Vad tror ni om det..?

 

 

 

 


Vänner

img_9121 (MMS)

Ni är bland det finaste jag har och igår var kanske bara en fika för er men för mig stund där jag kände mig genuint hemma. Längtar tills vi alla är tillsammans igen!


Robin Hood

img_0149 (MMS)

På tåget till Stockholm genom ett stormigt Sverige. Hoppas SJ levererar och underhåller oss själva med Robin Hood så länge.


Pinnekött

img_0257 (MMS)

Norsk julmat är grejer det! Torkat saltat får som kokas läääänge tills köttet nästan faller av. Äts med rotmos, potatis och varmt smör. RIBBE!


Annandagen hos pappa

img_2098 (MMS)

Annandagen spenderades hos pappa, Anneli, hennes barn och min bror med familj. Vi åt helt underbar middag, spelade julklappspelet och hade allmänt trevligt. Jag fick tid att bara vara med min brorsdotter Elin. Hon är supercool! =) Önskar jag kunde träffa henne oftare men när vi flyttar hem någon gång i framtiden kan vi hänga!


REA

img_9607 (MMS)

De röda läppstiftet är utbytt mot mörka ringar under ögonen och skumpan mot huvudvärk. Nu är det REA som gäller. Första köpet blir ett par nya träningsskor. Shit vad fit jag kommer att bli, 2012 måste vara året jag får magrutor... =)


Minnen

img_8819 (MMS)

Läpparna är målade röda, champagnen ligger på kylning och jag har landat hos radarparet Marie & Terre. Här blir man påmind om tider som varit och som aldrig kommer att glömmas =D Bilden ovan är ett sådant minne!


Julmat påväg upp...

img_5786 (MMS)

Någon sa att det är inte det du äter mellan jul och nyår som är problemet utan det mellan nyår och jul. Jag har ätit med gott samvete men tänkte att jag även skulle träna med samma goda samvete. Har varit sjuk innan jul och kom inte riktigt igång med träningen (min utmaning på 30 pass innan nyår är förlorad) men på dopparedagen tog jag mig en löpttur här hemma. Fy fan det var bland det värsta jag gjort på länge! Vad har hänt? Två veckors förkylning och några lussekatter kan ju inte tagit min kondis helt..? I julklapp fick jag de snyggaste springkläder i Sverige så fullt utrustad gav jag mig ut igen idag Efter en kilometer ger mig kropp upp som en trotsig 3 åring och deklarerar att detta går jag inte med på. Lungorna kryper i hop som två russin, håll infinner sig på fyra ställen, benen bränner och halsen svider. Jag är tvungen att gå i uppförsbackarna och den mentala delen får sig en törn. Samtidigt är damen i hörlurarna (RunKeeper) vänlig att informera mig om att det går bara långsammare och långsammare. Nu en timme efter de plågsamma 6 km känner jag att kroppen börja återhämta sig och börjar undra om det är värt det..?


Jul med mamma

img_7881 (MMS)

Julafton har kommit och jag myser för fullt här hemma hos mamma. Det är bara hon och jag i år och vi kör på vårt egna sätt vilket är helt underbart. Mamma som alltid har haft svårt med det där att hålla tyst om vad hon köpt i julklapp hade i år inte tålamod att vänta som vanligt. Så vår första egna tradition blev att jag fick öppna nästan alla paket både igår och i morse =). En har vi dock sparat som vi ska byta ikväll. Nu är hela lägenhet full med tända ljus, Kalle rullar på Tv:n, maten puttrar på spisen och vi dricker champagne. God jul på er! <3


Bingolotto

img_4685 (MMS)

Usch, hur blev det såhär...?


Manillaskolans pärla

img_3814 (MMS)

Finaste arbetskollegan i världen! =) Tack för att du alltid ställer upp för mig!


Skolfoto!

img_7606 (MMS)

Skolfoto! Det var inte igår... =) Varför kan jag inte lära mig att le med måtta.? Måste jag alltid se så jävla överdrivet glad ut på kort..?


Andas...

img_5237 (MMS)

Det här är mitt mantra just nu. Känns som jag bara går och väntar på ett jullov som aldrig kommer... Jag och Manillaskolan är på krigsstigen var och varannan dag och behöver verkligen vara ledig från varandra NU! I morgon är ändå den sista dagen kommen och jag vill bara orka ta mig genom den för att sedan avsluta med julbord i Kaknästornet. Ska bli jättemysigt att få gå ut och äta med mina fina kollegor i närmsta arbetslaget. Så för sjutton, låt det bli Kaknästime nu!


Blodgivare

img_8024 (MMS)

Sitter och fikat efter att jag varit en god medborgare. Har nämligen lämnat blod för första gången. Fick en supertrevlig tjej som tog hand om mig och blev sen överröst med presenter, fika och polkagrisar. Vem vill inte göra detta regelbundet? =) Tror dessutom bergis att jag blir miljonär på min triss jag valde...!


5 år du & jag

 

Göteborg 2007

Säffle 2008

Thailand 2009

Paris 2010

Stockholm 2011

 

Jag älskar dig över allt annat!

2011-12-18


Café Satunus

img_2527 (MMS)

Har precis varit och mött upp vårt nyårssällskap för lite fika och planering. Vi träffades på Café Saturnus som jag tror ligger i Vasastan (jag och Stockholm...), vilket ställe! Litet, mysigt, bullrigt med säkert Stockholms största bullar. Planeringen gick bra den också så nu har vi nyår lagom spontant planerad, tror det kommer att bli topp! Nu sitter vi och väntar på att vår bio ska börja och det bästa av allt är att jag har en söndagskänsla i kroppen. Kommer vara underbart att vakna upp i morgon och INTE behöva jobba!


Fina Mikael i fluga

img_8812 (MMS)

Mikael ska på julbord med jobbet idag. Han var så himla fin när han gick med vit skjorta, hängslen och fluga. Nästan så jag inte ville släppa iväg honom. Tyvärr ville han inte att jag skulle lägga ut en bild men jag hittade en egen =)


Till små fötter

Till en liten, liten person!

(obs! den lilla, lilla personen är inte pruducerad av varken mig eller Mikael. Missförsånd har skett förut...)


Förkylning, försvinn!

img_9962 (MMS)

Förkylningen vägrar lämna min kropp så det är hem illa kvickt efter jobbet för att vila upp för morgondagen. Det hjälper ju inte att jag jobbar i ett hus med 200 år på nacken. Det drar lite i fönstren kan man säga. Så nu låter jag dessutom som en kråka som satt i halsen när jag pratar. Men vad gör det när man får finfika i soffan av sin man på kvällskvisten (när man är sjuk får man nämligen äta bullar en tisdagskväll). Nu fortsätter jag mysa under täcket och längtar till helgen. Låt den komma!


Bortskämd nötknäckare

img_3239 (MMS)

När jag var liten åkte vi ofta till mormor och morfar i Norge till jul. Det var helt underbara jular varifrån jag har mina starkaste barndomsminnen. Mormor köpte alltid nötter som man knäcker själv och det tycker jag extra mycket om. Dock märker jag att jag är en usel knäckare och det kanske inte är så konstigt då morfar alltid knäckte åt mig. En riktigt bortskämd nötknäckare här!


Rimstuga

img_8815 (MMS)

Här är det rimstuga på hög nivå. Är väldigt nöjd just nu =)


Färdigklappad!

Bloggen har legat nere i några dagar för att jag har inte orkat och det helt enkelt inte händer mycket när man är hemma, sjuk och soffan är ens enda sällskap. Igår var vi dock lyckligt lottad nog att få besök till middag, det gjorde ju att jag fick en anledning att faktiskt gå upp, sätta på mig andra kläder än pyjamas och sminka mig. Det var som att vakna upp från en dvala!. Besöket bestod av Sandra och Henrik och det var jättemysigt att få ha dem här på middag. Mycket bebisprat då de ska bli en liten familj till våren och det är så kul!

Idag har det varit som söndagar borde vara, lååång frukost, soft i soffan och en promenad. Men har faktiskt inte bara slappat i soffan utan där har en hel den projekt avslutats idag. Bland annat har jag köpt alla mina julklappar för i år (några under promenaden också). Och det är jag SÅ otroligt nöjd med! Hade en deadline idag för jag känner att härdanefter ska man inte stressa runt med detta mer. Jag har ju bara några få personer att köpa till så det ska ju inte vara så svårt men det ligger mycket tanke bakom varje gåva och jag satsar mer på en känsla än en pryl. Hoppas nu bara att mamma och pappa uppsakttar mina påhitt. Så när reklamerna på TV rullar om att "gör någon lycklig" och det är för en Sodasteamer så känner jag mig mycket nöjd att jag inte gick den vägen...

Detta är dock inte mina klappar för dem har jag inte slått in än...


Snurrar världen fortfarande..?

Här är det sjukstuga på hög nivå. Orkade inte hålla veckan ut på jobbet utan fick stanna hemma igår och idag. Otroligt långtråkigt har det varit. Idag har jag dock samlat kraft till att både gå till affären, laga mat och duscha. Men det tog mig hela dagen med vilopaus mellan så det blir soffan och jag i morgon också. Man lever som i en bubbla här hemma och när jag gick ut idag blev jag nästan lite överraskad över att världen fortsätter snurra där ute. Sen fick jag sms från jobbet där de berättade hur mätta de var efter Manillaskolans julbord som var idag (i matsalen inte det riktiga för personalen) och efter det har jag varit både sjuk och sur. Ingen bild idag för jag ser förjävlig ut. Trevlig torsdag!


Kuckelimuck

Detta är nog vad jag skulle behöva nu, snorar hängig och helt vissen. Försöker hålla ut veckan ut på jobbet men har svårt att dölja min LÄNGTAN till helgen. Allt fram tills dess har allt stannat upp. Ingen träning och inget roligt, bara jobba och sen hem och försöka ladda för morgondagen. Så den som bråkar med mig denna veckan får se upp för vissen Cicci är visst inte glad Cicci...


Pyssel



Hittade fina grejer på julmarknaden här i Enskede som fått mig att sitta här hemma och pyssla i timmar. Vad det blev av denna söta lilla barnbok om tomten får ni se längre fram...

Heldag på stan!

Efter en soft morgon alla tillsammans lämnade vi av Tess till tåget hem till Göteborg igen innan vi begav oss ut till Skansken för lite julstämning. Det var snorkallt men vi höll ut tills det var svårt att prata på grund av köldskador. Under den tiden hann vi spela massvis på lotteri, äta renklämma, varndra över svag is och värma oss i glasbruket. Sen tänkte vi fika lite men det gjorde även resterande av Stockholm så när båda mina förslag var fullsatta åkte vi till Söder för middag stället

Åt thai på Koh Phangan som är ett helt unikt ställe med både gekkos, buckets och framförallt god mat. Sen drog vi vidare till Och himlen därtill som ligger på 26:e våningen i Skatteskrapan. Allt detta och ändå hann vi hem till Så mycket bättre och lördagsmys i soffan =)

 

Tack för allt tjejer, ses till jul!


Jag, Tess och Stockholm fort...

Efter att ha kollat i NKs julfönster i fredags tog vi spårvagnen ut till Djurgården och mitt favoritställe Rosendal trädgård. Vi missade precis lunchen men det hade lite soppa över till oss så vi svalt inte. Köpte frukostbröd i butiken och promenerade sedan genom skogen och tog en snabbvisit på Manilla. Sen tillbaka till till Gamla stan vidare ner till Kungsträdgården och deras julmarkander innan vi mötte upp Terre och Frida. En helt underbar dag tack för att du kom gumman!


Fika lite mer...

img_0397 (MMS)

Vilken dag vi haft! Sovit länge, ätit frukost i flera timmar, besökt 3 julmarknader, ätit lunch i Rosendals trädgård, besökt Manilla och fikat igen, igen och igen. Underbara fredag med Tess! Nu har Terre och Frida anlänt också så helgen fortsätter...


Jag, Tess och Stockholm

Idag har denna fina tjej hittat hem till mig hela vägen från Göteborg. Therés är en av mina äldsta vänner som jag håller mycket kär! Vi satt nästan ihop under högstadiet, gick därefter skilda vägar men vänskapen har alltid funnits där. Idag är vi ganska olika =) men kilar fortfarande stadigt. Imorgon har vi en heldag bara hon och jag och det var inte igår! Ska bli supermysigt.