Fredagsord


Semester del 2

Sista jobbveckan gick ganska snabbt ändå och äntligen blev det fredag. Som jag önskat fick jag lov att skåla in min semester del 2 på Levatines uteservering. Vilken tur jag hade att jag fick lov att göra det med Mikael och finaste Rebecka!

Helgen har ägnats åt att förbereda första semestervecka som ska tillbringas i de norska fjällen och hos tante Mona i Eikefjord. Samtidigt har Mikael tävlat i Crossfit. På King River Throwdown i Kungälv krigade han och vapendragaren Sara i dagarna två.

Efter en lååång bilresa har vi äntligen landat i Norge. Nu väntar tre fjäll i olika storlekar som ska bestigas.

Florø <3


Vinbar och lagom med jobb

Tillbaka på jobbet men bara för två ynka veckor innan det är dags för ledighet igen. Första är gjord och jag vägrar hetsa upp mig så här mitt i sommaren så har tagit det lugnt på jobbet och istället fyllt kvällarna med så mycket roligt jag orkat. 

Det har öppnat fin, fina vinbarer runt om i Göteborg och dem måste man såklart testa! Hann med två stycken förra veckan och har jag tur kan jag nog få med en den här veckan också. Tjejkväll på Olssons Vin på Tredje lång. Kan rekommendera den varmt! Är man själv på kontoret får man lyxfika vid 10 och äta glass efter lunch. Dejt med han den där på Forssén & Öberg (även kallad Champagnerian) Avslutningsvis tillbringades söndagen ute på Brännö med Malin och Oskar som var i stan för bröllop. På kvällen slöt Peter upp och vi åt en väldigt god middag på Taco & Tequila. En riktigt bra söndag med andra ord! 

Koh Tao

Hemma i Sverige igen efter en sista vecka på Koh Tao. Fast ön inte kommer komma upp på någon favorit-lista så fanns det många fina stunder! Vi försökte ta oss upp på toppar och runt till olika stränder för att få uppleva stillheten bortifrån den stora stranden Sairee som kunde vara lite brötig stundtals. Hann hitta några små pärlor ut med kusten. 
Resan avslutades med några dagars sjukdom som självklart präglar slutet på äventyret en aning. Därför kändes det extra härligt att sätta fötterna på svensk mark efter en lång resa hem. Tänk att man ska behöva åka hela vägen till Thailand för att uppskatta allt det fina här hemma! : ) 

Det enda som saknas nu är lite sol och värme. Bring it on! 

Fredagsord