Smygpackat

Nämen, är det någon som börjat packa redan och gömt det under sängen?! 

Bara att få ta fram alla sommarkläder, prova ut vad jag vill ha med mig och fantisera hur man står där på stranden med sina jeansshorts och linneskjorta. Det är grejer det! 

13 dagar kvar...

Fredagsord
Födelsedag!


Vilken härlig dag jag fick på min 25 års dag (hm, läs: 33)

Vaknade av sång och paket från Mikael innan det var dags för födelsedagsfrukost med fina vänner. Vi åt och åt och åt lite till innan vi åkte in till stan för att titta på Göteborgsvarvet. Firade att vi inte sprang med bubbel och hejade på hurtiga människor. När duktiga Tess sprungit förbi så åkte vi hem och förberedde kvällen som bestod av hemagjord pizza och sommardrink. 

En heldag av firande på allra bästa sätt. Jag är så lyckligt lottad dom får fira min födelsedag på ett sådant sätt med så fina vänner! 

Fredagsord
Nytt hår!

Idag ordnade Anna på Infinum mitt risiga hår. Jag övergav min ljusa ombre som jag haft så länge och provade en mörkare variant. Färgen blev jättefin som vanligt, Anna är bäst i stan på fin övergång av olika nyanser. Får se om mitt nya jag får stanna...


Syréntid

Nu är bästa tiden kommen! När syrénbuskarna slår ut är min absoluta favorittid äntligen här. Det blommar överallt, värmen börjar (förhoppningsvis) komma smygande och en förväntan inför sommaren sprider sig. Syrén brukar även komma i samma stund som en väldigt rolig dag, nämligen: min födelsedag! 

På lördag smäller det! : )

Fredagsord
Långhelg

I helgen tog jag ledigt fredag så att jag med Kristihimmelfärd fick långhelg och hela fyra jobbfria dagar. På fyra dagar kan man hinna med mycket, som;

Bjuda hem fina vänner på spontanmiddag, köpa ny grill och göra ordning balkongen för sommarhäng. Jag har solat, badat i havet, varit i Alingsås på Crossfittävling, tränat i solen, druckit vin på stan, hängt ute alldeles för sent, varit bakis, njutit, och spenderat en heldag på Arken spa. Ätit brunch, skrattat, varit hos mamma på middag och grillat inte mindre än tre gånger.

Vilken jävla helg, helt underbart! Som en kort glimt av sommaren i en långhelg i maj. Valborgshelgen

Valborgshelgen var en sån där riktigt fin en! Lördagen spenderades först på Vagnhallen där vi gör det vi brukar vid högtider, nämligen kämpar oss genom ett oändligt lång träningspass. I 90 minuter bara öste Sharam på med saker att ta sig genom. Alltid lika roligt! Sen tändes grillen och vi mumsade i oss några pre-workout burgare av hög klass.för och efter bild : )

Kvällen spenderades sedan med goda vänner, vin och pizza, tror inte det blir så mycket bättre än så. 

I söndags var det 1 maj och enligt Säffletradition så åker man ut och "majjar" den här dagen. Det vill säga, fikar i naturen. Vi valde att åka till Vättlefjäll som vi hört talas om tidigare. Och aldrig kunde jag väl tro att det låg ett litet paradis uppe i Lövgördet. Helt underbart naturreservat som jag tror kommer att bli vår favorit!