Tom på energi

Under veckan som var kom inga inlägg och igår inget Fredagsord. Det finns liksom ingen energi för något extra just nu. 

Hösten kom med mycket jobb. Kanske inte så att det blev så många mer timmar än vanligt bara mycket mer av allt på samma tid som innan. Detta för att rädda saker som gått fel och lösa situationer som dykt upp. Det är sånt som händer i min bransch och det är bara att göra det bästa av situationen.

Tyvärr har mitt bästa gjort att jag inte orkar så mycket annat. All energi går till Iris och träning. Utöver det längtar jag efter sömn och att bara få vila. 

Fram till dess tar jag en paus från allt och gör bara det som energin räcker till just nu.

Ha det så gott så länge! 

Fredagsord
Röda faran!

För ungefär två månader sedan ringde min mamma och frågade om jag och Mikael ville ärva hennes skruttbil "röda faran" då hon skulle köpa en ny. 

Oj, vad glada vi blev och talade om för alla vi känner att vi blivit med bil. Sen tog mamma tillbaka den när hon kom på att hon inte köpt någon ny än. Två långa månader senare står vi nu är och på torsdag är den vår! 

Röda faran har hängt med länge, länge och mamma hade tänkt köra den tills den inte gick längre. Men den tuffar på med ett tjut, några ej fungerande dörrar och en väldigt sprucken ruta. Men det viktigaste är ju att den rullar och nu mera rullar för oss! 

Bilen som rymmer ALLT. Som här när vi skippade att hyra släp och flyttade från Stockholm till Göteborg efter två år i denna lilla racerbilen!