Nya brillor!

Idag kom mina första nya glasögon som jag beställt. Rosa DKNY sitter som en smäck på mig! 

Lite mer rosa än på bilden men det där med att fotografera sig själv är så svårt, tur att jag inte driver en modeblogg...


I tidningen! : )

Vet inte om jag varit med i tidningen förut (förutom i Firdaposten till mormor och morfar) Men i måndags hände det som får mig att checka av den erfarenheten i livet också! : D


CrossFit Göta & jag

Körde en extra hård wod i går som aldrig ville ta slut och coach Marcus fick med delar av den på film : )
 

Aurora Terrace Apartment

Känns som vi låg på bra nivå när vi träffades i veckan och letade lägenhet till oss för "nu blir vi 30 år" resan i maj. Kraven var att alla skulle ha egen säng, minst 70 kvm, och gärna en uteplats.
 
Här är resultatet:
 
 
Barcelona, jag är redo!!

TGIF

Här ekar det tomt mellan inläggen... Tyckte jag bara bloggade om Crossfit hit Crossfit dit så tänkte jag skulle skriva om något annat. Och då blev det tomt. För jag jobbar (i ett himla tempo just nu) äter, sover och tränar. That's it. Känns som februari bjuder på lite färre timmar och mycket mindre kul. Får nog ändra på det med en After Work ikväll med gänget från Lillekärr. Ska bli så härligt att få träffa dem igen! : )

Ha en gymt bra fredag där ute!


Fredagsord


Kom och jobba hos oss!

Vi söker teckenspråkig utbildare till Göteborg

Iris Hadar AB
Yrke: Speciallärare, 1 plats
Ort: Göteborg

Iris Hadar växer. Vill du vara med på vår resa?

Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Vi arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Vi är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Din roll
Inom vårt uppdrag Yrkesintroduktion för döva behöver vi nu förstärka vårt team med en utbildare. Målet med utbildning är att deltagarna får en anställning eller påbörjar en yrkesutbildning, utifrån individens förutsättninngar och behov.

Rollen består i att handleda döva och hörselskadade deltagare på teckenspråk som det primära språket, från kartläggning till att komma så nära egen försörjning som möjligt. Innehåll och upplägg utformas efter varje individs förutsättningar och behov, i relation till de krav som arbetsmarknaden ställer. Tjänsten innefattar kartläggning, yrkesvägledning, studiebesök och uppföljning av arbetsplatsförlagd praktik samt daglig kundkontakt och administration kopplad till uppdraget.

Dina kvalifikationer
Du skall obehindrat kunna kommunicera på teckenspråk.Vi söker dig som har erfarenhet av den aktuella målgruppen. Vi ser det som meriterande om du har avslutad pedagogisk utbildning, gärna med inriktning specialpedagogik.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kunder, medarbetare och övriga samarbetspartners, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättningar är meriterande.

Vi erbjuder dig
En dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. En chans för dig som vill jobba i en organisation fylld av utmaningar, möjligheter och stimulerande arbetsuppgifter. Iris Hadars kontor ligger centralt vid Järntorget i Göteborg där det är nära till det mesta..

Tjänsten omfattar heltid.

För mer information om tjänsten kontakta:
Göran Flodin, Platschef
Telefon 0708-74 40 33
E-post goran.flodin@iris.se

Marie Savefors, Uppdragsansvarig
Telefon 073-505 94 39
E-post marie.savefors@iris.se

Din ansökan
Skicka in din ansökan snarast möjligt i form av ett CV och ett personligt brev med e-post till rekrytering@iris.se. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Rubricera ditt mail: "Teckenspråkig utbildare Göteborg"


Repet

Så jäkla stolt över mig själv att jag lyckades ta mig upp i repet idag. Vet inte om det är så att jag blivit starkare eller bara satte tekniken bättre men upp kom jag plötsligt! Heja mig!


Flickorna & jag

Igår hade jag 5 fina vänner hem på middag. De är mina favoriter faktiskt så det var extra mysigt! Blev nöjd med maten som jag fixat också och gästerna verkar uppskatta upplägget. Jamie Olivers fikon/mozzarella/basilika/parma bitar till förrätt, fläskfilé och sötpotatis på salladsbädd med fetaost/timjan röra som varmrätt och sist men inte minst lakritspannacotta serverad med grädde och lakritskross. Tror de flesta i sällskapet önskade att mina små koppar med pannacottan hade varit lite större : ) En lyckad och väldigt mysig kväll med andra ord!


Fredagsord


Alla❤dag

Istället för att trängas med alla andra trånande par på restaurang ikväll bestämde vi oss för att gå upp lite extra tidigt och äta frukost ihop. Vi åkte in till Way cup som ligger ett stenkast från mitt jobb och satt nyvakna och såg hur Göteborg vaknade till liv. Jättemysigt sätt att starta sin alla❤dag. Sen har dagen följt i samma tecken med blommor och choklad. Vi som inte ens firar dessa dagar... : )


Iris & jag

1. Chefen bjöd på semla. Pluspoäng till Göran!

2. Hur många vuxenpoäng ger inte egna visitkort!?

3." - Här får du för att du kommer och säger allt det där med händerna varje vecka" Det är då man sparar repliken "men det ingår i jobbet" till söta arbetsgivare ute på praktikplatser : )


06:45 wallballs

Känns som vi tog i lite när vi beslutade att köra ett morgonpass på en måndag efter en helg med 50 års fest på annan ort. 05.25 under täcket - inte värt det. 08.03 på väg till jobbet med 90 wallballs, 60 kettlebells snach och 36 pullups i kroppen - så värt det!

Sen rullade måndagen på med en väldig fart runt hela Göteborg på olika uppdrag. Man får ju komma ut och se saker som jobbcoach kan jag konstatera. Efter lite fix här hemma känner jag mig som en vissen ballong och nu ropar sängen mitt namn!


Gratulerar med dagen!

Idag fyller finaste mormor 81 år gammal! Grattis mormor på födelsedagen! : )


Anneli 50 år!

Kära svärmor!

Tiden den tickar och åren de går,
nu kära svärmor du mitt i livet står.
Tänk att du endast 13 år hade öga för kap,
då Lars en trappa upp visade sig duga för ett äktenskap.
Sen ni tillsammans började äventyra,
när ni inte bara skaffade ett barn utan FYRA! ; )
Nu 50 år fyllda och med en evig vacker fasad,
får Lars hålla hårt när du vandrar runt Säffle stad.
Ikväll är din familj med flera,
här för din dag och dig gratulera.
Alla vet ju att du i köket är en riktig fena,
men vad tråkigt och tungt att göra allt alena.
Så här får du ett bidrag till ett fiffigt instrument,
nämligen en riktigt bra köksassistent!

Grattis finaste svärmor på födelsedagen! Och tack för en lyckad fest! : )


Fredagsord


Låt mig vara!

Har varit riktigt i obalans i veckan av olika orsaker, så när den här frågan kom på Facebook från en person jag har mycket ytlig relation till gick jag fullkomligt i taket. Är jag en öppen måltavla för att jag snart 30 år och har varit tillsammans med en och samma kille i över 6 år? Är det helt okej att fråga mig om det mest privata och vad vill personen i fråga veta? Kanske lite detaljer om hur regelbunden min menscykel är? Ursäkta mina ordval och ev. överkänslighet men vad innerligt trött jag är på människors klumpighet och totala avsaknad av social kompetens...


Första

Mikaels första riktiga Crossfitpass är gjord. Var en riktig rysare och efter 84 burpees var han inte så tuff längre : ) Jag startade med 62 st och var bästa peppet när jag hotade med att han inte fick följa med hem om han inte gjorde 20 fler än mig. Varje bakom varje framgångsrik man står en sån som jag!


Lek & Bus

Idag drog vi iväg till Lek & Buslandet med Elin för en förmiddag i total hysteri för oss men lycka från hennes sida. Det vara bara att hänga på bäst man kunde in i alla hål och skrymslen. Efteråt bar det iväg för hamburgare och glass och jag tror att det var en nöjd tjej vi lämnade när brorsan. Själv var jag så utmattad att jag var tvungen att sova middag när jag kom hem : )


Liten gäst över natten

Tog med oss Elin hem idag efter Emelies kals. Har varit full rulle sedan dess kan man säga. Nu tittar vi på Lejonkungen och hoppas hon blir trött snart... : ) I morgon väntar Lek och buslandet så gäller att samla krafterna.


Ett år senare...

Ett år senare är jag faster till en bestämd liten dam med stor personlighet! <3 Grattis på kalasdagen Emelie!


Fredagsord