Bildbomb Barca


Fredagsord


Mamma

Grattis lilla mamma på din födelsedag. Det värmer i hjärtat att du blivit ordentligt firad på jobbet idag. Det är du värd! Puss & kram!


Över och förbi

Så har vi landat i Sverige igen. Fast jag verkligen passade på att stanna upp, andas och njuta flera gånger i Barcelona känns det så konstigt att det är över och förbi. Vad hände?

Men vi har haft det underbart fantastiskt och jag kommer helt klart att återvända, vilken stad!

Nu försöker jag bara återanpassa mig till vardagen igen vilket är lite tufft. Kan kroppen fungera utan en kanna sangria om dagen..?! Åter till vanlig mat, vatten och träning. I kväll äger första passet på Göta rum efter 1 1/2 vecka...

(Fler bilder kommer, måste bara tigga till mig dem från mina medresenärer)


Flera glas om dagen

Målet är att njuta, dricka sangria, skratta, dricka sangria, äta tapas, dricka sangria, sola, shoppa och dricka sangria. Vi har varit här ett dygn och fan vad vi lyckas bra. Sangria i alla dess former rinner ner tapasställen avverkas och full pott i första affären jag klev in i. Det här blir en bra helg!


Fredagsord från Barca


Barca

Ni är säkert trötta på mitt eviga tjat om att jag ska åka till Barcelona. En vanlig weekend till en stad som miljoner besöker varje år. Inget märkvärdigt.

Men det är det : ) Det är så mycket mer än jag kan förklara här. Bara tanken på att jag och mina tjejer ska tillbringa 5 dagar där tillsammans får fjärilarna i magen att fladdra.

Mycket har hänt på vägen med allt från evigt strul av bokade biljetter, knän som opererats och vägrar läka, bebisar som fötts och mammor som kämpar med att lämna till äkta makar som går och bryter benet och kräver omvårdnad : ) Vi åker i olika omgångar men i morgon kväll sitter hela gänget samlat och tar ett glas vin det har jag bestämt!

Så jag, Marie, Terre drar i förväg och häller upp i glasen. Ses i morgon tjejer!

MOT BARCA!


30

Så kom då den stora dagen. Då jag fyllde hela 30 år. Det kände liksom som att det skulle vara en big deal fast det egentligen inte är det.

Men när man fyller jämt blir det lätt så att man stannar upp och funderar över hur livet utspelat sig. Det är väl då ålderskriserna kommer smygandes. Jag kände att den har flåsat mig i nacken under året som varit men när den 21 maj 2013 inträffade kände jag ingenting.

Istället gick mina tankar till hur mycket fint jag har i mitt liv just nu. Jag har Mikael, familj och vänner som berikar min tillvaro varje dag. Jag har ett jobb jag trivs med, som utmanar mig och får mig att utvecklas. Jag har en kropp som är frisk och som jag tycker mer om än jag gjort på flera, flera år. Jag är lite löjligt lycklig och glad. Några få saker må saknas i mitt liv men det är ingenting jag hänger läpp för bara för att första siffran ändrats från en 2 till en 3.

Så grattis till mig! : )


Kalas, kalas, kalas...!

Jag har kalasat mig hela helgen lång! Eller egentligen har jag tillbringat mest tid åt att förbereda kalas men njutit av familj, goda vänner och mat har jag också klämt in ; )

Igår var det familjemiddag och idag födelsedaglunch för fina vänner. Nu är jag helt totalt slut och hoppas jag inte behöver baka fler chockad/mojito marängtårtor på ett tag.

Lägenheten är fylld med blommor och bubbel och mitt i allt detta sitter jag och är lycklig för alla fina jag har omkring mig! Inte ett enda kort tog jag under hela helgen men vad gör det...


Fredagsord


30 års renovering del 2

10 cm fräschare och superfönat! Att de orkar fixa så mycket med håret på salongen gör mig förvånad varje gång. Men så skönt att bli av med en del hår då det blivit lite för vildvuxet på det sista. Nu ska det bara i lite färg...


Storhandling

Idag var det storhandling för de två kalas som ska äga rum i helgen. Hela kylen och bordet är full med härliga matvaror. Det är en hel låda med örter, meloner i mängder, ballonger och den största förpackning av parmaskinka jag sett. Nu ska jag bara får ihop alla rätterna också, i morgon får bli tårt-göra-torsdag!


30 års renovering del 1

Igår satte renoveringen av 30 åriga jag igång. Åkte till Kungälv för en ansiktsbehandling på Salong Perfection. Vaknade fräsch och len som en 22-åring i morse igen : )


Lite här & lite där

Oj, vad dagarna rullar på. Har varit både hit och dit, här och där. Avslutade fredagen med att äntligen få träffa Rebecka igen. Hon blir mamma vilken dag som helst så jag ville passa på att krama lite på henne innan dess. Passade på att fotografera körsbärsblommorna på Järntorget efter en god måltid på Pinchos (jag vet, igen...)

Lördagen åkte vi iväg till Vänersborg för att fira Carro på hennes 30 års dag. Det var god mat och lekar som var både väldigt roliga och inspirerande (lär komma igen inom kort). Vi var hemma på hotellrummet som vi bokat lagom sent och vaknade upp till frukostbuffe som jag önskar jag kunde skriva var fantastisk men det var den inte utan mer ok.

Men det fick jag igen igår när jag var iväg med en deltagare som är minst lika mycket av en livsnjutare som jag. Vi lyxade till det och tog oss en rejäl frukost på ett supermysigt fik. Ibland har man tur!

 Sen avslutade jag måndagen med att gå på visning. Det var det största råtthål Kärra har att erbjuda för inte mindre än 815.000:- Herre, vad ska det här sluta...

Skit!

 

 

 


Fredagsord


Pappa

Tillbringade kristihimmelfärd hos pappa och Annelie. De bjöd på god mat och en fantastisk löprunda. Jag var tvungen att ta mig runt själv visserligen men skogen fick jag låna...

Mina brorsdöttrar var också där och hälsade på och Elin ritade den här fina teckningen av mig och Mikael när vi gifter oss. Jag råkade säga att hon kunde få vara blomsterflicka så antar att Dan och Carolin får höra en massa tjöt nu då jag försöke förklara att vi måste vinna på lotta först och sen gifter vi oss. Notera de två stora diamantringarna jag har på vänsetr hand. Kommer bli bra det här! : )


Tjejerna på Pinchos

Igår hade vi tjejkväll med start på Pinchos och tapas och avslut med drinkar hos Marie. Vi laddade för vår 30 års resa, fixade spellistan, planerade kläder och kom överens om att sangria i massor bör drickas.

Sen gjorde vi en hel del annat i form av dans och rörelser men det får nog stanna hos Marie... : )


Vårvärme

Har suttit inne på kontoret hela dagen idag och tittat ut på det fina vädret. Vid fikarasten satte vi oss ute en stund och jag ville bara sitta kvar i solskenet. Gick mot all logik när man kröp in i kontorslådan igen.

Väl hemma efter en hemsk busstur med värmen på åt vi snabbt middag och sen gick vi ut och la oss i vårsolen. Helt
U N D E R B A R T!

Så skönt att få andas frisk luft, ligga och lyssna på fåglarna och känna värmen.


Lapptäcke

Nu har både Filip och Olle haft sina högtidsdagar och då kan jag visa mina projekt jag pysslar med det sista. Jag och min lilla symaskin är ett fint team numera och lapptäcke var ett bra första projekt då de är ganska enkla att göra så länge man är noggrann.

Köpte en några nya tyger, några på loppis och det blommiga kommer från en klänning jag köpte för flera år sedan men aldrig använt. Tycker det är roligt att blanda lite så täcket får en historia. Ville få fler bilder på men det var svårare att hitta en bra skrivare än vad jag trodde så blev bara varsin.

Har varit mycket mätande och strykande men jag är i jättenöjd med resultaten på båda. Hoppas de små får användning för dem!


Förändring

Känner ni inte igen er? Ska försöka få till en lite finare blogg men det tar lite tid. Vi ses snart igen i nya förklädnad!

Lördag med mamma

Startade dagen med att motvilligt vakna till klockan för träning och var sen så dum att jag gick in och kolla vad vi skulle göra på passet. Var så motigt att ta sig till Göta när jag visste att jag skulle bli tvingad att springa. Men jag underskattar mig själv och tog mig genom träningen helt utan att dö (som vanligt)

Sen mötte jag upp mamma för lite trädgårdsmässa på Liseberg. Ingen av oss har ju en trädgård men det var mysigt i allafall. Har lyckats ta mig till Liseberg hela tre gånger på en vecka, börjar bli stammis på stället. Tog oss sedan över gatan och tog hissen upp till en räkmacka på Heaven 23.

Så mysigt att bara få vara med lilla mamma!


Fredagsord


Välkommen sköna maj!

Igår var det ledigt mitt i veckan och man önskar att man kunde få ha det så varje vecka! "Ta vara på livet mitt i veckan onsdag" kunde det heta.

Vi var inbokade på kosläpp i Kungsbacka men när det väl närmade sig visade det sig att vi inte var så sugna så dumpade Arla och åkte in till Liseberg istället. Så mysigt att bara strosa runt i parken med Mikael, Marie och lille James, titta på allt nytt och andas i våren.

Så nu är maj kommen. En månad som är fylld med roliga saker! Det är kalas hit och fest dit. Det är födelsedagar och dagar av födsel : ) Det är hejdå 20-någonting och hej 30! Resor för livet, sol, bad och sangria. Det är maj månad!