Ligger kvar i sängen extra länge idag och ...

img_0700 (MMS)

Ligger kvar i sängen extra länge idag och bara njuter. Har en hel del som ska fixas innan det nya året ropas in men vet att det inte kommer bli mycket sömn de kommande dagarna. Är ju fest med tjejerna i kväll men tidigt i morgon måste vi packa alla våra saker och åka till Vänersborg på bröllop. Fråga mig inte varför de ha lagt det på nyårsdagen för jag klurar fortfarande på den. Känner mig barnsligt negativ just nu men när vi väl kommer dit i morgon kommer det säkert vara jättefint. Sen väntar en 7,5 h lång resa hem till Stockholm på söndag med start kl 9.00, fan hur kunde det bli såhär..? Men nu ska jag förbereda allt så att jag inte behöver tänka ett skit på varken bröllop eller bussresa ikväll. Gott nytt på er!


Fika med flickorna.



Idag träffade jag fina Rebecka och Sofia för en fika i stan. Ingrid var med och höggravida Sofia fick kämpa för att hänga med i svängarna =) Alltid lika trevligt att ses, nästa gång vi alla är samlade så har Sofia och Daniel ytterligare en familjemedlem och då är nog våra cafébesök ett minne blott, då kommer vi hem till dig Sofia!

Vi är så jävla bra!

img_0699 (MMS)

Vi är så jävla bra! Det finns nu 19 dukade platser i Maries lilla festvåning. Nu kan det bli nyår...! Välkomna släkten Wickström och vi andra.


Ni betyder så mycket för mig!

img_0690 (MMS)

Bästa kvällen! Förstår att de få läsare jag har utöver personerna på bilden säkert är trött på att höra min eviga kärleksförklarning till mina vänner. Men när vi ses är det som att allt faller på plats och man behöver inte göra något annat än att vara. Var härligt att kunna bjuda hem alla till mig för en gång skull (mamma är i Egypten) och man fick sin dos av de vanliga samtalsämnerna. Kampen att hinna bota sina onda knän i vardagen, giftemål, bäbisar, allmänt skvaller om vem som är gay och livet som en Happy Pancake:are. Jag njöt varje sekund!


Värmland

Dagarna i Värmland har spenderats med att äta, äta igen, pulkarace, fika, shopping i Karlstad och fika igen. Tror Säffle är de fikasugnas mecka. Mikaels mamma är dessutom en fena på att baka så det är en fröjd att sätta sig vid kaffebordet. I julklapp fick alla barnen Rangfeldt varsin burk med familjens mest älskade kaka som är en liten halvmåne med glasyr och strössel. Ändå är det ett evigt bråk om dessa kakor och om vem som ska få den sista på fatet. Idag brände vi nog ändå bort några av dessa kakkalorier då vi åkte ut till Höglundabacken och hade pulkarace, jag vann överlägset de gånger Mikael inte envisades med att åka omkull mig. Därefter tog vi bilen till Karlstad och orkade igenom några timmar i mellandagsrean. Hittade några fynd så är riktigt nöjd. I morgon beger vi oss ner till Göteborg igen för då ska det umgås! Längtar tills jag träffar alla mina vänner som jag saknat sååå...

Kram på er!

 


Julen med pappa & Co















Härliga dagar med pappa och Anneli! I morgon bär det av till Värmland och Mikael ♥


Julafton

img_5218 (MMS)

Har haft en härlig julafton med promenad i ett sagoligt vinterlandskap, underbart julbord med det bästa av det bästa och fina julklappar.Vad mer kan man önska? Jag hade önskat mig mamma och Mikael men utöver det har det varit en klockren jul. Fighten om vem som vinner TP är i skrivande stund i full gång, ute är det -15 grader och kolsvart här på landet. Det enda som syns är pappas julgran... God jul på er alla i natten!


GÖTEBORG!

img_8330 (MMS)

GÖTEBOR! Resan hit har varit löjligt lång men nu är jag äntligen hemma. Julen kan börja...


Apelsinterroristen.

img_9460 (MMS)

Är inte helt hundra men tror att jag just blev plockad åt sidan och kroppsvisiterad på Bromma flygplats för att jag hade en apelsin i handväskan. De körde min väska genom maskinen två gånger, frågade allvarligt om den var min och om jag packat den själv innan de rotade genom den och till sist stannade upp när de upptäckte att jag hade en apelsin i botten på väskan. Visste inte att C-vitaminer ses som en säkerhetsrisk. Nu ska jag i allfall snart få gå ombord och flyga till Göteborg Hoppas det går smidigt därifrån till pappa sen...


Hem till pappa!

img_0650 (MMS)

Sitter här i Johanneshov och funderar på om jag har packat allt..? Just nu skulle jag dock bara vilja snabbspola fram till i morgon runt 18 tiden då jag borde vara hemma hos pappa på landet. Mest av allt vill jag nog bara få komma hem. Ska ju fira jul med pappa och Anneli, hennes familj plus brorsan och hans familj. Kommer vara annorlunda med det känns som mitt liv just nu... Bäst att sova nu så det blir morgon snart och jag kan få gå upp tidigare än tidigast för att göra mitt sista arbetspass 2010.


Kallt!

img_0639 (MMS)

Taxivakt och -15 grader. Gäller att inte dra in luft genom näsan.. =)


After Work på Grodan

img_0630 (MMS)

Har varit på After Work med jobbet idag. Vi assistenter jobbar visserligen fortfarande men för pedagogerna var det sista dagen idag. Härligt att så många dök upp och stämningen var på topp då Manillaskolan bokade hela hörnet på restaurang Grodan i stan. På mitt hemskt dåliga kort jag knäppte av ser man ju inte hur många händer som viftade i vårt stora sällskap. Då slog det mig att jag kanske inte alltid är helnöjd med mina arbetsuppgifter men jag får gå till jobbet varje dag och göra det jag älskar mest, nämligen tecka! Det är lycka om något...! =)


Nya tag!

Vilken depphelg det har varit. Gjorde helt fel val vilket resulterade i att jag satt hemma hela helgen och gjorde inte ett jävla smack. Klarar fortfarande inte av att sitta hemma själv utan livet i Stockholm är som bäst när jag är igång och inte hinner tänka så mycket på att jag faktiskt bor här och vad det innebär för mig. Dessutom ser jag hemsk ut då jag fått köldeksem runt hela ögonen. Men nu skiter vi i de senaste dagarna och ser framåt för jag har hört att det är julafton på fredag! Skumt, hur gick det till egentligen...? Nu sitter jag här och planerar inför veckan och de sista sakerna som ska göras innan jag ska åka hem för sista gången 2010, ska bli underbart härligt att få vara hemma flera dagar i sträck och jag ser verkligen fram emot att få träffa ALLA! =)

Nu har vi bott här i 4 månader men eftersom man brukar räknar terminer så har kan man ju säga att vi bott här i ett halvår nu. Bara 3,5 kvar =)

Jag ser lika sorglig ut som helgen varit...

Det fortsätter att snöa, snöa och snöa. Hoppas Mikael kam komma hem ikväll...

 

Oj, vilket deppigt inlägg, ska vara skitglad nästa gång. Jag lovar...



Hemlängtan

Att en resa så kort
Gör att ni är så långt bort

Mellan oss finns en hel värld
Trots att det bara är en kort färd

Mikael på svensexa...

img_0070 (MMS)

Mikael på svensexa i Vänersborg! =) Stort grattis till Jonas som har sin sista natt i frihet (haha, har redan fästmö sedan lääänge, två barn, en hund, hus och Volvo...)


Dassboken

img_7733 (MMS)

Sämre vinst på julklappsspelet... =(


Vin! =)

img_5470 (MMS)

Vann vinlotteriet på personalfesten! Efterfest hos mig! =) kvällen fortsätter...


Snöyra!

img_0923 (MMS)

Promenad hem från jobbet. Under alla mina kläder har jag det supermysigt i snöyran! =)


Inget hem i sikte...

img_7073 (MMS)

Det är stor skillnad på att ha en lägenhet och att ha ett hem. Henrik har varit generös nog att låna oss en lägenhet men jag saknar fortfarande ett hem. Känner mig tom inombords och har svårt att känna ro. Så när vi idag fick ett preliminärt besked att vi inte fick lägenheten på Mariatorget så kunde jag inte hjälpa att bli ledsen. När är det vår tur.?


Måndag igen...

Så var det måndag igen och känslan av att helgens dagar går så mycket fortare är vardagarna är påtaglig som vanligt. Helgen med Rebecka var supermysig då vi bara hängde och hade det allmänt trevligt. Härligt för Mikael att få träffa någon som han kan skratta åt alla Youtube klipp också som jag aldrig sett. Det har varit en hel det citat från program som både Mikael och Rebecka tycker är fy skam att jag missat (läs ej är road av...) =) När Rebecka sen åkte hem så kände jag att hela min kropp och själ gick in i ett vänteläge på att jag själv ska få lov att sätta mig på tåget till Göteborg och pappa. Så nu känns det faktiskt lite som att ingenting spelar så stor roll fram till jul för snart, snart ska jag få åka hem...

 


Påfyllning...

img_6302 (MMS)

Vampire Princess, Vampire Passion


Drinkar

img_4853 (MMS)

Efterrätt i flytande form.


Drinkar på Vampire Lounge!

img_7764 (MMS)

Dricker drinkar på Vampire Lounge! Ett favoritställe i den stora staden.


Har tillbringat dagen på gipskurs där jag ...

img_5575 (MMS)

Har tillbringat dagen på gipskurs där jag fick leka med kondomer och låta fantasin spruta =) mycket inspiration att ta med till skolan. Hoppas de tror på när jag säger att det heter gipsballonger för jag orkar inte förklara hur barn ej blir till...


Rebecka

Först tänkte jag skriva ett inlägg om hur pissig min dag till slut blev men så kom jag på att imorgon så kommer Rebecka hit från Göteborg för att hälsa på mig över helgen. Rebecka är en utav mina finaste vänner men jag är inte hundra på att hon vet om det. Vi två träffades på teckenspråkslinjen på Nordiska för ungefär 6 år sedan och sedan den dagen så hängde hon, jag och Sofia ihop alltid, alltid. Efter två år gick hon vidare och började studera på lärarhögskolan medans jag fortsatte till tolk. Under åren som gått så har vi träffats med jämna mellanrum och varje gång slår det mig att det är så unikt att ha en vän som henne. Hon är grymt allmänbildad och smart och kan med sin entusiasm få en att bli intresserad av det mesta (hon diggar biologi och är en liten nörd). Dessutom är hon sjukt rolig och väldigt vacker på det. Men kanske viktigas av allt är att vi delar de flesta värderingar och hur man bör se på livet. Hon är i mina ögon fri från fördomar och försöker se det fina hos alla hon möter, en egenskap som är underbar. Tack för att du finns vännen, ser verkligen fram emot att träffa dig i morgon!


Jävla vantar!

img_4291 (MMS)

Så har man bara en vante kvar. Blir så jävla less på mig själv, är 3:e paret jag slarvat bort och halva vintern är ju kvar ='(


Märkligt ljus över Manilla idag!

img_8095 (MMS)

Märkligt ljus över Manilla idag!


Göteborg

Först fick jag vänta en mindre evighet (50min) på T-centralen innan mitt tåg gick

På lördagen mötte jag upp Kina för det här. Märkt för livet =)

Sen var jag tvungen att stilla mina nerver med vin och indisk mat innan vi drog vidare...

...till Liseberg och jul! Mysfaktorna var på topp!

Och Marie vad där! =)

Jag vann är massa chocklad!

El Corazon med Marie, Sofie, Kina och Terre. Underbar mat, underbara tjejer!

På söndag var det julafton med mamma!

Tack fina mamma för allt!

På väg hem fastnade vi i Herrljunga men det vet ni ju redan om. Hemma strax efter 02.00. Heja SJ!

(ber om ursäkt för de kassa bilderna, måste sluta fota med mobilen...)

 

Helgen var supertrevlig som alltid när jag åker hem. Nästa gång det blir Göteborg så ska jag få åka hem till pappa och fira jul igen! Ska dessutom vara långledig och få tid att bara hänga med folk. Härligt! Längtar, längtar, längtar!


Härliga, ljuvliga SJ

img_7377 (MMS)

Vi sitter fast i Herrljunga men vad gör det när vi har Sofie som fixar (läs tjuvar) gratisvin från bistron =). Det kanske blir att få se Stockholm lagom till soluppgång...


Tidig julafton hos mamma! =)

img_0796 (MMS)

Tidig julafton hos mamma! =)


Mitt lilla hjärta

img_9268 (MMS)

Tänk att jag gjorde det! Var sjukt nervös innan (och ja, jag är medveten om att den är pytte) men överlevde trots allt och är nu mycket stolt över mitt lilla hjärta. Tack till Kristian och Palli på nZane Clothing & Tattoos i Göteborg


Här sitter jag...

img_3064 (MMS)

Det här sitter jag och stirrar på just nu och hoppas att mitt tåg till Göteborg och mamma inte blir senare än vad det redan är. Bu för jävla SJ! Dom har ju vetat i minst 3 månader att jag skulle åka just idag, kunde de inte ansträngt sig och åkt i tid då?


Vem har roligast på jobbet, du eller jag? =)