Lipstick jungle

Usch, är nere i världens svacka just nu och jag vet inte hur jag ska ta mig upp... Helgen var hemsk så den pratar vi inte om, känner bara för att ligga kvar i sängen med täcket över huvudet och stanna där väldigt länge. Har så mycket som jag går och grubblar på att jag missar de fina sakerna och så ska det ju inte vara... =( Som tur var har jag haft en liten livlina under min mörka tid och det är Lipstick Jungle. En serie som tagit mig med storm och jag totalt förälskat mig i. Tror för att den har lagom mycket intriger men mest av allt för att det är en härlig vacker värld att förlora sig själv i. Alla är vackra, har massa pengar med tjusigt hår och underbara klänningar. Precis vad jag behövt! Min störtsa idol just nu är Lindsay Price och jag önskar att jag också var en liten nätt halvkorean som jobbar som modedesigner. Shit, jag måste nog ta mig ur min bubbla... (funderar till och med på att klippa lugg igen!)

Förlåt Mikael men jag är lite kär...

Njuter av solen en stund...

img_0828 (MMS)

Njuter av solen en stund, tar en apelsin och firar att det är fredag. Genom väggen hörs Crazy Frog på högsta volym (tror ungarna brukar få önska låtar hos talpedagogen Karin inbland) I kväll blir det mys med min favoritperson och säkert lite handboll Just fredag är en av mina favorit dagar i veckan! Då infinner sig en viss känsla och alla är oftast extra glada. Tyvärr så drog jag nitlotten och stänger på fredagar vilket gör att jag nu för tiden ofta är sliten när jag kommer hem. Men samtidigt, va fan gör det? Det är ju helg!


Födelsedagsmiddag

img_0825 (MMS)

Har precis kommit hem från födelsedagsmiddag med Kina och gänget, jättemysigt! På vägen hem var jag lite för intresserad av en ny blogg jag hittat så jag missade att hoppa av tunnelbanan. Oops, det var ett tag sedan något sånt hände =). Tur att man bor bredvid Globen som lyser som en ledstjärna hem i natten. Imorgon är vi glada hela dagen för då är det fredag! Lite lagom osammanhängande inlägg såhär på kvällskvisten...


Rakt in i väggen!

img_8524 (MMS)

Idag gick jag rakt in i väggen. Eller ner i soffan rättare sagt. Skulle tränat men det gick inte...(dåååligt samvete nu) Har nog tuffat till mig lite för mycket med mina youtubeklipp och träningsbok så där fick jag för det.  Nya tag i morgon! Då är det även Kinas födelsedag så vi ska ut och äta =) Godnatt på er.


Framtida jag

img_0818 (MMS)

Tänkte att det är bra att ha lite inspiration på min träningsdagbok så jag knåpade ihop ett framtida jag =)


Jag och Cindy



Workout of the day. Jag och Eric har har i dag haft sällskap av en viss dam vid namn Cindy. Hon var jävlig som fan som alla Erics damer är och bjöd på armhävningar som inte är min stora favorit här i livet. Denna gången hindrades jag inte av mitt flås utan att armarna bar mig inte där jag låg på golvet och kämpade. Men jag lyfte 65 kg i marklyft idag. Det är ju typ som en hel person! =)

Ugglan

Air hockey, fotboll, rundpingis, boul. Ungdomsgård för vuxna =)


Tacokväll hos fina Sofie. Underbara männis...

img_0792 (MMS)

Tacokväll hos fina Sofie. Underbara människa! Hon ska lära mig allt om musik... (stackarn har ett enormt jobb framför sig) Nu vidare till Ugglan, som sägs vara en ungdomsgård för vuxna! =)


Jag och Fran

Idag har jag kört mitt andra PT pass med Eric. Han är ju helt såld på Crossfit vilket är en träningsform från USA där man kör en massa saker som är så långt ifrån det som jag någonsin skulle kunna se mig själv utföra. Men nu betalar jag honom för att tvinga mig att göra just detta =) Det är psykisk jobbigt för mig att gå ner till avdelningen med de fria vikterna där jag förrut brukade rusa förbi för jag tycker det är så läskigt med alla muskelknuttar som ligger och skriker, spottar och fräser. Men det är där jag hänger nu för tiden, jag fräser lika mycket som de andra och har även upptäckt att jag svär fruktansvärt när jag försöker med all min kraft att lyfta rummets minsta vikter. Svårdomarna bara sprutar ut och sen skriker jag alltid förlåt i samma veva. Kan tänka mig att det låter ganska komiskt men jag är så inne i att försöka få min kropp att genomföra det den ska så jag kan inte hejda det.

De flesta "Workout of the day" som vi kör är olika övningar i repetitioner på tid som jag ska lära mig för att sen kunna göra själv så småningom.

Det här gjorde jag idag (av någon anledning ha det döpt övningarna i olika kvinnonamn och dagens övning heter Fran)




Kan ju tilläggas att jag hade inte riktigt så mycket vikt på stången och att jag fick lov att stå på en låda för att kunna komma upp med hakan över stången på hoppen men jag gjorde det =) Först 21 repetioner av lyft och hopp och sen ytterligare 15 och sist 9. Fy fan säger jag bara!! Nu kan jag inte lyfta armarna över huvudet och jag funderar på om man kan sjukskriva sig på grund av träningsvärk...?

Inte nog med att det känns att jag har tränat, det syns också. När jag skulle duscha så upptäckte jag att jag har två blåmärken under halsen där stången tagit emot. Fan va rå jag är med märken och men efter min workout! =)




Grattis Malin 30 år! =)

img_0771 (MMS)

Grattis Malin 30 år! =)


Jag och min lilla svarta

img_0769 (MMS)

Jag och min lilla svarta påväg ut. Trevlig kväll där ute! Puss.


Ligger här...

img_0758 (MMS)

Ligger här i min hotellsäng och tittar på TV =) Är i Uppsala för att fira Malin som fyllde 30 i torsdags. Vi ska över gatan till Plock och äta middag och dricka drinkar. Ibland är världen liten. Just Plock som Malin har bokat på är den restaurang som min förra pojkvän Sebbe är kökschef på. Han jobbar i kväll och även hans lillasyster Anna, tror det var typ 5 och ett halv år sedan vi sågs. Ska bli himla kul i kväll i allafall. Så får jag och Mikael fira honom lite i smyg då han tänker fantisera att det är hans födelsedagsfest vi är på... =)


Grattis älskling på födelsedagen!

img_0750 (MMS)

Grattis älskling på födelsedagen! Du är det finaste jag har, hoppas tårtan smakar =)


Besök!

img_0338 (MMS)

Marie ringde idag och berättade att hon kommer snart igen! Ska på mässa och passar på att stanna i Stockholm över helgen. You just made my day honey! =)


Hemmafru

img_8744 (MMS)

Hinner inte riktigt blogga för det är tentavecka. Vilket innebär att jag inte bara jobbar 100% utan att jag dessutom förvandlas till en liten hemmafru som fixar det mesta här hemma för att Mikael ska hinna plugga. Är bortskämd med att han i vanliga fall brukar laga mat varje dag då han kommer hem tidigare så det har varit en tuff vecka. Att dessutom städa, diska och hinna träna... Men det kommer löna sig för när han är färdig ska vi bli rika och jag får åka på solsemester jämt! =) Godnatt gott folk.


Helgen & dagen

Har haft en helt underbar, underbar helg med flickorna! Tog på tok för lite kort som faktiskt går att använda så det enda ni får reda på är att det var härligt att ha dem här och jag längtar så mycket till våren då de kommer igen.

Igår var deppdag till max då de åkte hem och jag såg inget positivt med livet. Men idag är en ny dag och jag har haft mitt andra (och första riktiga) pass med Eric på SATS. Jävlar vad hårt det var! Kunde knappt ta mig hem efteråt... Nu har jag dessutom storstädat så min kropp väääärker och skriker GÅ OCH LÄGG DIG! Så det ska jag göra nu.

 

Vi på stan!

 

Måste hålla mig över vattenytan så...

Positiva saker just nu:

Jag var grym på gymmet idag!

30-årsfest på lördag i Uppsala (ska bo på hotell)

Vinfest hos Kina den 29:e

Mikael

 

Godnatt!


Mina fina!

img_0741 (MMS)

Inte så många inlägg här för jag försöker bara njuta av varje sekund av min långhelg med tjejerna. Just nu ligger jag här med de finaste runt om mig och bara myser. Vi har haft en väldigt soft helg med mat, film och för mycket godis =). Några vändor på stan och en drink eller två. Vill att ni ska vara kvar läääängre!


Morran & Terror

img_0716 (MMS)

I morgon kommer dom! =) Till skillnad från när Marie kom första gången så är denna helg nästintill tom på planer. Tror vi ska bara vara och ta det som det kommer... Jag längtar så och känner mig som ett barn dagen innan julafton. Det är en underbar men konstig känsla jag får när det kommer någon hemifrån. Jag har ju min lilla värld här i Stockholm och i Göteborg utspelar sig en helt annan. Men så möts de för en stund... Och jag är så glad över just det. Marie & Terre, välkomna!


Nu köööör vi..!

Jag och den här killen är ungefär lika starka (jag skämtar inte direkt...) Idag har jag genomlevt mitt förta PT pass på SATS och det gick...bra. Jag stod upp på benen när det var färdigt i alla fall men sen visade det sig att det bara var själva testet för att se alla mina värden... Tänker inte erkänna på internet hur sjukt dåligt tränad jag är men det var ganska illa...Var ju väl medveten om att jag inte har så stora muskler utan mer går runt och bär på annat. Så allt jag kan säga är att fan va bra det här kommer att bli! Om man startar på noll så blir ju resultatet så väldigt upplyftande för när jag väl klarar att göra en riktig armhävning så har jag förbättrat mig 100%!

 

Taggad till tusen!


11 01 01

 

 

 

Grattis igen till er båda!

 


Gott nytt år!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gott nytt år mina vänner!


Jonas & Annika

img_0713 (MMS)

Jonas & Annika, tack för en jättefin dag!


Fan helvetes jävlar!

img_0710 (MMS)

Fan helvetes jävlar! Glömde hela sminkväskan hos Marie. Som ni ser är det ju tur att jag ser så pigg och fräsch just idag. Men annars är väl burka lite inne just nu har jag hört...


Tröttare, tröttast...

img_0705 (MMS)

Kl är 10 och vi är på plats. Mot Vänersborg och nyårsdagens bröllop. Djupa andetag...!