Utmaningar

Hej, det var ett tag sedan! 

Förra veckan gjorde jag något dumt. Jag prioriterade. Det i sig kanske är bra när det behövs men på grund av att jag kände mig stressad så prioriterade jag bort min träning. Sämsta saken i år. 

Jag fungerar inte så bra utan Göta, blir trött, hängig och lättirriterad. Dessutom äter jag inte bra för skiter man i det ena kan man lika väl strunta i det andra. 

Men nu är det ny vecka, nya tag och dessutom en härlig utmaning för en månad framöver 

Kör ät rätt-utmaning i tävlingsform med mina träningskamrater. I 4 veckor framöver ska vi prova olika typer av kosthållning för att få prova på hur det påverkar kroppen. Första veckan är glutenfri. Det känns som en enkel match! Jag och Mikael är i team och har valt att hålla sockret borta också då det verkligen behövs. Heja oss! : ) 

Bjuder också på lite bilder på Mikael när han sprang Tough Viking i helgen. Blev så himla imponerad över hur modig han är som vågade springa hinderbanornas hinderbana med eld, el, isvak och 12 andra utmaningar.
Fredagsord
Långledigt

Helgen har varit helt fantastiskt underbar! Det satt riktigt gott med fyra dagar ledighet. Har varit mycket tung och rolig träning, umgänge med Göta, spa med god mat, sol, varma bad och ren avkoppling. Sovmorgornar, långfrukostar, mycket fix hemma på balkong och möbler. 

Jag har nästan inte tagit några bilder alls. På spat var det medvetet då jag behövde en liten paus men i övrigt har helgen bara rullat på i en väldans fart...

En liten på oss två på Sankt Jörgen fick jag ändå med mig. 
Solen har värmt hela vägen in i själen dessa dagar, låt våren få stanna! 


Fredagsord

Sunprime


Det här ligger jag och fantiserar om just nu. En vecka i Grekland i sommar på någon av Vings Sunprime hotell med åldersgräns på 16 år. Vilken dröm, jag & Mikael, sol, bad, god mat, SATS träning (om lusten finns) och inga skrikiga barn! Blir att köpa triss i morgon. 

Ledig!


Om några timmar ser jag ut så här! Mot långhelg för tusan, puss på er! 

Måndagsol


Vänersborg hälsade mig med måndagssol när tåget rullade in på stationen idag. Inte mer än rätt eftersom den bjöd på regn hela förra veckan. Har pendlat upp för ett jobb sedan en tid tillbaka och är lite smått trött på det. Men om allt går som det ska kanske jag kan släppa fri snart...

Helgen har varit skön! Loppisfynd i lördags och fortsatt renovering av möbler som jag köpt. Kön på att bli slipad och ommålad i finare kulör är ganska lång hemma hos oss just nu. Tur att det är påsk snart så jag kan måla i kapp mig. 

Igår rensades även balkongen fri från skräp och skrot så nu står den där naken i väntan på att bli klädd i trätrall och pyntad med vårblommor. Åkte och köpte 6 st träkragar i går hos en gubbe för ett projekt som ska stå i ena hörnet. Bilder kommer...

Loppislördag

Gjorde några riktiga fynd på loppis i dag med mamma. Är lite mer djärv nu när jag lyckades med mitt förra skåp så köpte mig ett till! 

När jag kom hem passade det precis under våra hyllor. Hittade även ytterligare en stol (snart får det räcka...) och en ljuskrona som ska hänga på balkongen i sommar plus några fler glasburkar.
Allt för 310:- snacka om fynd! 

Skåpet ska bli knallgult och inspirationen är dessa två bilder från Pintrest. Tror jag kommer bli glad varje dag jag kommer ut ur sovrummet om jag har en sån här utanför dörren! 
Fredagsord
Tacksam

Har fått i läxa från jobbet att skriva ner 3 saker varje dag som jag är tacksam över. Det kan vara små, små saker som hänt i vardagen men som ändå gjort skillnad. 

Jag har så himla mycket att vara tacksam över. Jag är på en riktigt bra plats just nu och försöker njuta av det så mycket jag bara orkar. Min läxa påminner mig vad jag ska fokusera på. 

Jag är tacksam över att jag har den finaste mannen i mitt liv. Han ser mig och hela mig varje dag. Han får mig att må bra, puschar mig åt rätt håll och ser till att mitt liv aldrig är tråkigt. Han är den första att berömma mig när jag nått lite längre än innan och får mig att känna mig vacker var eviga dag. 

Ibland undrar jag vad vore jag utan dig? 
Puss älskling! 


Påsk

Vi ville åka någonstans i påsk. Passa på när man får långledigt och packa väskan och upptäcka en annan storstad. Möta våren i London, Barcelona eller Rom. 

Men jag hittade ingen bra resa, antingen var det för dyrt, för många byten eller dåliga avgångar. Så ramlade jag på den här annonsen:
Och valet var gjort! Det blir spa över påsk och hemma. När vi väl bokat kändes det så himla rätt och nu längtar jag! Längtar självklart till spa, sill och god mat men framförallt att få vara hemma! 

Vi ska på upptäcksfärd i Göteborg, åka en guidad tur, fika någonstans vi aldrig fikat och gå på Stadsmuseet. Turist på hemmaplan it is! 


Umgås i kapp!

Då vi ligger efter rejält med vårt sociala umgänge efter renoveringen så körde jag all in i helgen. Ligger nu på soffan helt utmattad och ser tillbaka på en fin, fin helg! 
Fredagen avslutades med middag med fina vänner. Marie, Frida, Tess och lilla Fille kom hit på kycklingpaj och hemmagjord chokladpudding. 
Receptet kom från Underbara Clara och gjorde mig barnsligt förtjust. Gott var det! 
Lördagen startades med en lördagswod med Terre på Göta. Tror inte jag varit där på en helg sedan innan Fillipinerna. Har saknat att bara ta det lugnt efter passen, snicksnacka med folk och jämföra biceps : ) 
Senare på kvällen bjöd Stefan Andersson och Co. på show på Kajskul 8 tillsammans med pappa, Anneli, bror, Carolin, Nisse och hans Emma. Jag brukar säga att jag inte har något speciellt intresse för musik men det här gick rakt in i hjärtat! Vilka underbart begåvade människor. Var helt trollbunden hela kvällen. 
Idag bar det iväg till Post Hotellet med mamma för minispa och brunch. Vilken härlig dag!  

Mona ❤️

Idag fyller den finaste moster man kan ha hela 50 år. Tante Mona är snäll och rolig men framförallt ställer hon alltid upp! Jag hoppas att du får en fin födelsedag och att jag får fira dig ordentligt i sommar! 

Fredagsord
Terre ❤️ Crossfit

Min fina vän Terre har börjat träna i vår box! Idag körde vi vårt första pass tillsammans och det gick bra. Skulle kunna säga kanon men vi har nog lite att jobba på när det kom till samarbetet : ) Sen körde vi en flåsig wod där Terre gjorde riktigt bra i från sig, imponerande! 
Tänk att ha lyxen att få träffa vänner och träna samtidigt. Vilka muskler vi ska fixa! 

Djurlik soffa

Här kommer vår kökssoffa som blev klar i lördags. Ommålad i grått och med uppdaterat tyg. 

Före:Efter: