Pension nästa

I veckan hittade jag mitt första gråa hår och i morse var den 8-åring som artigt klev ner från sitt säte och frågade om jag ville sitta. Mitt liv är officiellt över. 

Det där med att bli pensionär låter i och för sig väldigt mysigt...Fredagsord
Helgens wod

I helgen tog jag i från tårna och fick ur mig lite frustration. Bästa sättet att röra på sig, få lyfta, slå och dra! 


Fredagsord
Hårt jobb!

Idag har vi varit på studiebesök med jobbet. Det är vi ganska ofta på olika arbetsplatser för att deltagarna som jag coachar och jag själv få inspiration och en inblick i olika yrkeskategorier. 

Dagens arbetsplats var Gina Tricots huvudkontor i Borås. Vilken häftig arbetsplats! Ägd av familjen Appelqvist med en affärsidé av fast fashion, vilket innebär låga priser och frekventa nyheter på kläder till kvinnor. 
Vi fick se nästa års nyheter och smyga omkring bland högar av kläder, kläder och åter igen kläder. Denna arbetsplats ligger i en väldigt speciell byggnad belägen precis vid Borås central och är hypermodern. Vad säg om att ha en flygel i matsalen som spelas på varje tisdag av en pianist under lunch. Precis vad vi har på mitt jobb... Hmm. 

Är lyckligt lottad som får göra så mycket roligt på arbetstid! 

P.s bilderna är tagna från nätet. D.s

Vagnhallen och jag

Skrev ett inlägg i veckan om min träningssvacka men hann inte riktigt klart och la den i utkorgen. Åkte till Vagnhallen och gjorde ett av mina bästa pass på länge. Det är inte så att jag inte går och tränar, för träningssuget är det inget fel på. Men byte av box har fått mig att inse många saker. Brottas känslomässigt med det faktum att jag inte är nybörjare längre men ändå så långt efter ibland. Försöker hitta inspiration från alla duktiga medlemmar istället för att känna mig slagen. Så mycket att öva på så många moment kvar.

Men så kör man ett pass med Fredrik och får den bästa coachningen på länge. Slår rekord och når över gränser. Ruset i den stunden är värt allt. Då förstår jag åter igen varför jag lämnade Göta och vad det kan göra med mig. Kanske är hösten 2014 min? 

Fredagsord
Lik mormor

Min fina mormor hon gillar att måla. Hon målar på det mesta där hemma i Florø så till den grad att morfar en gång sa att han för bäst att flyttar på sig ibland så att han inte blir övermålad. 

Jag är nog inte så olik min mormor och sätter gärna färg på saker och ting här hemma. Pågående projekt är ett nytt matsalsbord då jag tröttnade på det andra jag nyss målat färdigt. Gult och grått ska det bli. Ska försöka snickra i hop det i helgen så att ni kan få se...Mina egna!

Efter min första sommar med balkong kan jag äntligen njuta utav de här! 
Valde att satsa ganska rejält min första säsong och planterade tomater, jordgubbar, hallon och örter. Det var roligt men ganska mycket jobb. Eftersom de står i krukor och det har varit väldens finaste sommar så har det behövt mycket vatten och uppmärksamhet. Såhär i efterhand så har det kanske inte alltid varit värt det men roligt att prova! 

Nästa år skippar jag helt klart jordgubbar och hallon och några av örterna. Kan bli några tomatplantor för egna tomater är jättegott och mynta till mojitos kan man inte leva utan! 

Fredagsord
Skärgården

Efter några dagar här hemma förra veckan fick jag känslan av att jag ville göra något litet innan århundradets semester var över. Ville ut till skärgården! Efter mycket om och men kom bror på att han bor ju i skärgården och hade ett tom hus jag kunde låna. Så vi åkte dit, hyrde två cyklar och tog oss på en liten ö-hoppning-tur. Bildbom från det: 


Cykel runt Björkö-Öckerö-Hälsö-Hyppeln-Hönö. Underbara dagar!