Måndag!
Ny-lya-fest!

Så kom dagen som vi strävat mot så länge. Vecka har varit galet stressig för att hinna färdigt till festen. Igår gick vi upp tidigt och höll på precis hela dagen fram till gästerna kom. Som tur var kom Marie, Terre och Lisa lite tidigare och såg till att det inte så helt kaotiskt ut när det ringde på dörren.

Det var knappt att färgen torkat på vissa ställen och välkomsdrinken serverades tillsammans med att gästerna var tvungen att hjälpa till och skruva ihop matsalsbordet : )

Men efter en liten stund kunde jag slappna av och njuta lite av att många av våra vänner hade åkt från när och fjärran för att fira våran ny lägenhet med oss. Jag hade otroligt trevligt men kände att kvällen gick alldeles för fort, hann inte sitta ner och prata med alla så mycket som jag ville. 

Tog bara en enda bild igår vilket är synd men det säger väl mer om hur trevligt jag hade. Tjejhäng i köket! 
Så tack allihop som kom på vår ny-lya-fest! Nu hoppas vi på många fler framöver! Fredagsord
Min första!

Jag gillar att gå på loppis och jag gillar möbler med potential för förändring. Det är något med att hitta något för en liten peng som jag sen kan forma hur jag vill. Ofta tycker jag det är roligast i tanken och många gånger har det stannat där och projekten blir lisom inte av. När jag köpte min otroligt fula skänk för några veckor sedan var jag tveksam om det skulle bli något med den...

Men titta vad fin! Jag är väldigt nöjd och glatt överraskad av att det inte var så farligt jobbigt. Nu lär det bli många projekt framöver! 
Hallå!?


Så här ser sms:en ut från mina vänner nu för tiden. 3:e helgen i rad som tillbringats med att ordna här hemma. Börjar bli som en gammal skiva som hakat upp sig det här. Men nu börjar det närma sig! På lördag kommer folk hem till oss på "ny lya fest" (har jag glömt bjuda dig? Bara att höra av sig!) 

Borde fotografera mycket och lägga upp så ni får se men fokus är på att bli färdig så det glöms av. Få försöka få till lite före-efterbildar sen. 
Kvällens projekt är min gamla kökssoffa jag köpte för några veckor sedan. Den ska inte vara vit längre utan min nya favoritfärg...


Fredagsord
Upp, upp, upp!

Enda sedan jag började på Göta har jag önskat kunna lyfta mig själv. Att kunna göra en pull up. Ett mål jag burit med mig länge men där jag inte riktigt nått hela vägen fram. Kan vara för att jag mest har det som mål men inte jobbar så hårt som jag borde för att nå dit. 

Inför dagens pass var jag inte jättetaggad men det blev till sist en härlig kväll. Nu tror ni att jag ska skriva att jag äntligen kom med hakan över stången av egen kraft men det gjorde jag inte. Men det var nära, det finns där i kroppen och nu fanimig ska den sitta där innan sommaren. 

Allt klaffade idag och jag kände att jag hade bra teknik. Med riktigt ömma händer går jag och lägger mig lite närmre min första! Extra bra vardag!

Försöker ta varje renoveringsfria tid till att rå om varandra. Vardagslyx för oss stavas frukost! En tidig morgon innan jobbet tog vi en riktigt lång sådan på Post Hotellet. Älskar sådana dagar...


Hemmafixar

Åter en helg har spenderats bland sågspån och målarfärg. Det känns helt ok då saker och ting sakta men säkert börjar falla på plats. Vi har deadline för att bli klara i lägenheten inför vår inflyttningsfest om två veckor. Och även om vi med största sannolikhet inte nå hela vägen fram men så är jag nöjd. 

Det ska faktiskt bli ganska skönt att bara leva som normalt igen, göra lite annat och låta de sista inredningsbesluten komma allt eftersom vi bor in oss i lyan. 

Men än är det lite kvar och helgen spenderades såhär: 
Pappa kom och gjorde sin magi så att ytterligare 2 cm trollades fram mellan skåpen så nu får en diskmaskin plats. 
Jag målade plankor...
...som sen åkte upp på väggen i hallen. 
Svärföräldrarna kom för att hämta Patrik som varit hos oss i helgen. Det bjöds på Värmlänsk fika och söndagsmiddag! 

Golvläggare

Om jobbet som coach inte funkar framöver kan jag byta till golvläggare! 

Jätteimponerad av vår insats! 

Fredagsord
Jag är inte värt det!Kämpar så med mitt sockersug. Min filosofi som jag önskar följa är sockerfritt på vardagar och något gott till helgen. Det har inte fungerat alls sedan en tid tillbaka utan jag faller dit gång på gång. Vet ju att jag inte mår bra av det här men varför är det så svårt..?! 

Jag är ju verkligen inte värd socker varje dag! 

Golvläggare!

Helgen har gått i ett! Medan andra njöt av det fina vårvädret och årets första soliga dagar så stannade vi hemma och la golv. Måste säga att vi var lite osäkra på hur det här skulle gå då vi inte har någon aning om hur man gör. Men efter lite googlande och en mamma som tittade förbi precis när första raden skulle läggas så har det gått kanon! Är faktiskt lite barnsligt stolt över oss! 
Mattan under golvet satt som en smäck! 
Vem visste att han var så händig?
Mitt i detta kreativa kaos bor vi! 

Sista plankan ligger inte än då vi stött på lite problem. Men med nya tag ikväll tror jag det ska lösa sig (bild kommer)En liten paus fick vi i helgen ändå. Göta hade dragit ihop till bowling för att vi ska få se varandra i vanliga kläder och prata om annat än hand-stand-pushup och valkarna i våra händer. Det var väldigt trevligt att hänga utanför boxen. Dock slutade det med att vi satte oss och knåpade ihop wodar som vi vill göra. Inte alls skadade... : ) 

Leverans från Mio


Här ligger jag i min hemleverans från Mio. Våra soffor har äntligen kommit! Några veckor före senaste leveranstid fick vi ett efterlängtat samtal och behöver inte titta på TV från en luftmadrass på golvet längre. Vi bekantar oss fortfarande med varandra och jag har redan vänt och vridit på dem flera gånger för att se vad som blir bäst. Bättre bild kommer när det ljusnar och vi får ordning lite. I morgon blir det att lägga golv! Ha, får se hur det ska gå?! : )

Fredagsord
Eko!

Här ekar det tomt efter inlägg. Men jag lever och frodas. Dagarna som gått har ängnats åt att: 
Fylla färdiga skåp med kök igen.
Njutit av att åter ha vatten efter två veckor disk i badkaret

Varit ute på mini-galej i söndags. God burgare på Butcher's market och lagom mycket skratt på RAW med tjejerna (jag tyckte komikerna var sådär men vissa runt om skrattade nästan ihjäl sig så jag är nog bara svår) 
Varit på morgonpass i ottan där ljuset kämpat sig fram. Är det på väg att bli vår? 
Firat finaste, finaste Marie som fyller år idag! Grattis gumman!