Nordens Ark

Igår åkte vi till Hunnebostrand och hängde med de här två tjejerna och de här filurernaNordens Ark var mysigt och fint men lite tomt i vissa delar. Långa partier med...ingenting. De gör dock ett väldigt bra jobb med hotade djur så det väger upp. Vad jag hört var tjejerna nöjda så mission completed! 


Kräftskiva på Vagnhallen

För ett tag sedan bestämde vi att det är dags att vi medlemmar på Vagnhallen träffas för att göra någonting annat än träna. 

Hänga, prata om någonting annat och kanske äta en kräfta eller två. Dagen har planerats ett tag av mig och Marie (där bland annat en reklamfilm var inblandad) och igår var det äntligen dags! Bra uppslutning av ett härligt gäng, god mat och roliga lekar. Festen varade inte så länge men vad kan man förvänta sig att träningsnördar? Vi behöver nog öva lite på det där med att festa : ) Fler bilder kommer när jag kan lura ut dem ur Maries kamera...Fredagsord
Biverkningar

Höstens stora äventyr närmar sig med stormsteg. Snart är det dags att ge sig in i IVF-karusellen. Jag känner mig lugn och att jag just nu mår väldigt bra, det måste ju vara ett bra utgångsläge. 

Så fast jag tror att det kommer gå bra så finns det en sak som oroar mig. Första delen av behandlingens  medicinering har en väldigt sjuk biverkningslista. 

Vad sägs som att 1 av 10 till exempel kan få hjärtklappning, hudutslag, ökad eller minskad huvudbehåring (!), sjuklig, blåsbildning i äggstock, nervositet, humörsvängningar och sömnrubbningar.Notera alla motsatser i listan, får ju värmekänsla i huden bara av att läsa den. Undra om man kan få välja viktnedgång och ökad huvudbehåring. Känns som en vinst : )

Tollered och bästa helgen

Helgens bravader började växa fram några timmar innan det var dags. Efter camping i Norge och paddling i Delsjön fanns det ett sug för att kombinera det hela med en övernattning på en ö som vi kunde paddla ut till själva. 

Efter lite letande föll valet på Tollered och Torskasjön.En natt blev två. Vilken helg, vilket sällskap! De där två tjejerna : ) 

Det här kommer jag leva på länge! 

Äventyr!

Första jobbveckan är över men inte sommaren. Därför begav vi oss ut på ett litet äventyr idag. Mer om det i morgon...


Slut!

Har varit så dålig på att uppdatera allt vi gjort här hemma det sista på semestern. 

Men nu är den slut! Idag jobbade jag lite chockartat min första dag på Iris igen. 

Årets semester har innehållit allt jag önskat mig! Resor till underbara platser, skratt, glädje, mycket spontanitet, god mat och fina vänner. Vi har hju även haft turen med oss och fått ganska mycket sol. Och än verkar inte sommaren tagit sitt sista andetag så vi fortsätter att njuta av den så gott vi kan. Men tack för den här tiden, finaste sommaren!Längtar tills vi ses igen...

Delsjön

Imåndags sa väderappen att vädret skulle bli helt ok men inte strålande. För att inte låta dagen gå till spillo så körde vi ett gott morgonpass på Vagnhallen och åkte sen ut till Delsjön för att hyra kanot. Vilken underskattad aktivitet! Var något av det mysigaste jag gjort på länge. Där kan man paddla runt lite lagom, titta på öar och fina strandkanter längs med sjön. Samtidigt tog vi oss i land på olika platser och njöt av ensamheten med ett bad eller lite fika. 

Hoppas på en repris snart! 


Fullspäckat!

Vilken vecka vi haft! Fullspäckad med massvis av spontana händelser så många att jag inte kunna få med dem på bild. Kom hem från Kroatien i måndags och istället för att åka hem åkte vi och åt golunch på Nääs Fabriker där vi firade midsommar. Det blev startskottet på semesterfirandet på hemmaplan som sen har rullat vidare med skaldjursskiva, bubbel, drinkar, middag på stan, flera försök till bad : ) världens bästa frukost och tid på Vagnhallen. Dock avslutade jag veckan med att plötsligt bli sjuk men efter en dag av tycka-synd-om-mig-själv-hela-dagen tog jag mig i kragen och blev frisk. Bäst av allt? Vi har en vecka kvar...

Fredagsord
Rik

Fick frågan ikväll vad jag trodde var orsaken till att jag och Mikael lyckats hänga ihop under så många år. Hör mig själv beskriva vårt förhållande och Mikaels egenskaper och blir alldeles varm inombords. Jag är så rik på lycka på grund av dig. Livet är lättare att leva och med dig finns inga oklarheter, bara självklarheter. 


Så!


10 cm kortare och så nöjd! Försöker fortfarande vänja mig lite men det här kommer att bli bra. Som vanligt levererade min fina frisör och fick till en riktigt fin färg på håret också. Anna är allt bra hon. 

Av!


Idag åker det långa håret av! Är så nervös så jag har med mig minst 20 bilder på hur jag kanske, typ, ungefär vill att det ska se ut. 

Det är nog det som är mitt problem, att jag har svårt att förklara. För jag vill ha en blandning av alla frisyrer samtidigt som jag är livrädd för att det ska bli kort och tantigt. Men Anna på Infinum är så duktigt och jag har aldrig gått därifrån missnöjd så det kommer bli toppen! Våga klippa kort (kort i min värld)! Kroatien

Så säger vi hejdå till Kroatien för den här gången. För jag kommer helt klart åka till Split igen. En höst eller vår weekend står högt på listan. Otroligt fin liten stad med charm, historik, otroligt god mat och dryck. Nu åker vi tillbaka till Sverige och gör det bästa av "sommaren" på hemmaplan. Bäst just nu är att vi fortfarande har två veckor kvar på semestern!