Komplimang


Idag sa en blind man till mig att jag är vacker. Först skrattade jag till och tänkte "men du är ju blind vännen, vad vet du"

Sen funderade jag lite och kom på att det är nog bland den finaste komplimang jag någonsin fått. Att jag uppenbarligen just då var vacker så att det kändes. Vilken grej! 

Mikaels helg i Malmö

Helgen har helt fokuserats på Mikael under Öresund Games. Självklart har det hejats och skrikits på alla Vagnhallare men just Mikaels heat var extra pirriga. Han lyckades ta sig upp på plats 22 av 51 atleter efter två dagar av tuffa wodar.

Kvällen igår bjöd självklart på en burgare på stan och tidigt i säng för att orka med ytterligare en dag i boxen.

Helgen har varit ganska tuff i hög ljudnivå och mycket rörelse men ändå väldigt kul att få åka i väg och bo på hotell samtidigt som man kan få inspiration från så många duktiga människor. Kan konstatera att jag har tur som kan dela mitt intresse med mannen i mitt liv. Men inte bara det utan även fina vänner!

Öresund Games


Det är Crossfit hela helgen som står på schemat. Vi har just checkat in på rummet här i Malmö för en tidig kväll då det är upp i ottan för att se Mikael tävla i morgon. Håll tummarna gott folk! 

Fredagsord
Mot sprutorna!

Här ser ni min nya vän som jag bekantar mig med tre gånger per dag. Startade behandlingen förra veckan och har mått väldigt bra. Varit så lättad och tacksam att jag fick lov att vara och fungera en hel vecka utan kraftigare biverkningar. Jag var beredd på så mycket värre så har verkligen njutit och känt mig glad och positiv.
Sedan i helgen är jag inte lika kaxig men har förstått att det är helt naturligt. Nu kantas vardagen av yrsel, illamående och en trötthet som jag inte kännt förut. Kroppen envisas samtidigt med att ligga på två-tre grader för varmt vilket gör att jag får de berömda tantsvallningarna. Men jag brukar tar några minuter och tänkta att jag är i ett exotiskt varmt land vilket brukar få mig att le. Inte alla som får minisemester några gånger varje dag! 

Idag har jag varit hemma från jobbet på grund av yrseln vilket jag har dubbla känslor över. Jag måste försöka vänja mig att må såhär samtidigt som jag inte riktigt känner att jag kan hantera att arbeta i detta tillståndet. Tycker det är obehagligt att få yrselattacker och illamående när jag inte riktigt har möjlighet att göra det som gör det bättre, nämligen lägga mig ner och vila. 

Men i veckan börjar jag med mina injektioner genom sprutor och då har jag hört att det blir bättre. Sprutorna stoppar nedregleringen som pågår i min kropp och får den att förhoppningsvis att producera massa fina ägg.

Så nu ser vi fram emot sprutorna! : ) Måste vara första gången i livet...

Iris & gänget

Gårdagen spenderades med hela Iris i Stockholm. Närmare 350 personer tillsammans på Friends Arena Hotell för att mingla, äta gott och jobba ihop oss. 

Dagen var fylld med överraskningar men när föreläsning stod på schemat kl 16-17 efter en tidig morgon, tåg mot Stockholm och heldag av workshops var jag inte jättepositiv. Tur då att Marika Carlsson stiger upp på scenen och river av en timmes stand up med kiknande skratt och lite allvar. 

Hade en riktigt bra dag igår på ett företag som gör väldigt mycket bra. Inte annat än att man blev lite stolt. Att vi dessutom har blivit uppköpta av några schyssta norrmän med visioner gör inte saken sämre. Hänger på rummet : )

Fredagsord
Drömma!

Min andra hobby som jag lägger mycket tid på förutom Crossfit är att planera mina drömmar. 

Jag älskar att samla bilder till mitt framtida bröllop eller kika på sommarhus på Hemnet som jag sen renoverar i fantasin. Slår ut väggar och målar allt vitt och grått. 

Men mest av allt så gillar jag att planera resor. Oftast när de förvandlats från dröm till verklighet men ibland finns det inte utrymme för en resa. Det behövs istället sparas pengar och trilla runt i IVF-karusellen. 

Men man kan väl få drömma och planera för en annan tid. När pengar finns och vi är har tröttnat på IVF eller är tre. 

Då kan man ta en månad och åka till Nya Zeeland. Man kan välja ut 4 platser på sydön och där man hyr ett litet hus och bor en vecka var. Kanske snöar man in på hus som erbjuder badkar med utsikt. Det vore väl något! Den tar vi! 

Kräftor och tyngdlyftning

Som vanligt så rusar helgen förbi och här ligger man i soffan och inväntar vardag igen. Tur är det väl då att helgerna är fyllda med så mycket roligt att man kan leva på dem några dagar innan nästa kommer. 

Igår hade vi fina vänner på kräftskiva hos oss. Tror aldrig jag ätit så mycket kräftor som i år men gott är det så vad gör det. Det här får dock vara sista då vi nu tagit oss genom 4 st. Gårdagen var trevlig och fylld med god mat och dricka. Så trevlig att jag inte kom mig för att ta en enda bild. 

Idag rundade vi av helgen med lite tunglyftartävling. Kräftor och tyngdlyftning, det är väl allt en helg behöver..?! 

Akrobatik

Idag var Milla som är proffessionell cirkusartis och hade workshop med oss på Vagnhallen. Svårt, utmanande men väldigt roligt. Jag var nöjd med min insatts efter en stund när det började kännas "nej, det där gör jag inte" men Mikael och Marie körde all in! Efteråt grillade vi världens godaste burgare och snackade Crossfit : ) Bästa fredagsmyset..!
 

Fredagsord
Skördefest

Var i Säffle i helgen och blev riktigt ompysslad av svärföräldrarna. Det var Skördefest ute på Värmlandsnäs så riktigt mysig helg med god mat och möjlighet till att utforska områdena utanför Säffle.En aktiv mjölkvarn där vi köpte nymalet mjöl direkt från mjölaren. Känns lyxigt och närproduceratVi köpte en del annat gott också som knäck, bullar och chips. Allt producerat av bönderna själva. Hade jag vetat att det fanns så mycket ätbart ute på näset hade jag åkt ut tidigare. På kvällen blev det kräftor och kortspel. Så gott att bara vara och ladda batterierna inför hösten. 

Fredagsord
Jacob

Jag har glömt presentera senaste tillskottet i gänget. Jacob Per Ian har kommit till världen. Välkommen till Tess och Jimmys andra son!