Påsklängtan!

Nu går jag bara och väntar in torsdag eftermiddag då jag kan på checka ut från Iris och bege mig på påskledighet. För även om helgen kommer innebära sjukhusbesök och jobbiga grejer så är jag så inställd på att också ha mysigt! 

Träffa vänner, äta gott och hänga med han här i solen. Att få vara LEDIG! 
Det är så jag tänker mig när jag ligger på soffan och påsklängtar...

Fredagsord
10 år

I år är det tio år sedan jag och Mikael träffades. Det känns så konstigt att säga det högt för det låter som en evighet och därmed som att vi är lastgamla. Ett decennium tillsammans... 

Vi har ju självklart varit med om massor men på något sätt känns det som att vi inte rusat iväg allt för mycket mot pensionen utan använt våra år på ett härligt sätt. Då vi varken sitter på miljonlån, villa, barn eller avbetalning på kombi så upplever jag oss som ganska unga i sinnet (förutom att jag vägrar gå på krogen och somnar vid 22.00 varje dag). Vi har liksom allt det där vuxna och roliga framför oss. Få barn, gifta oss och köpa vuxenbostad. 

Igår när jag rensade ut garderoben så hittade jag en gammal plånbok och små lappar från en annan tid. En tid då jag uppenbarligen gav ut kärlekskunponger. Känns som en vana jag ska ta upp igen. Vissa saker blir ju inte dåliga bara för att de är tio år gamla...
På kärlekskunpongernas tid.

Fredagsord
Kom vår!

Mars är här och jag kikar lite efter våren varje dag. Än så länge är det nog lite tidigt men i år känns det lite extra viktig att den kommer. 

För vår har så mycket positivt med sig som ljus, lättare kläder och lyckligare själ. Men vår innebär i år även den sista behandlingen för ett tid. Hur det än blir efter det så är det sedan min tid att få vila och vara i fred. 

Att bara vara och spendera lagom mycket tid till att räkna ner dagarna tills vi ska åka till Thailand. 

Jag känner mig trött, sliten och lite avtrubbad så vill mest få det gjort. Så att jag kan få komma fram till allt det fina jag har i livet som väntar på mig. Och det är massor! Tränar mig varje dag på att vara tacksam för allt jag har istället för sorgsen över det jag saknar. Livsviktig lärdom!