2:a plats

Som ni kanske förstår så är vi ute efter en ny bostad. Blå Staden har ställt upp i vått och torrt men vi börjar växa ur vår lilla lägenhet med alla loppisfynd som gjorts genom åren och en lite större önskas i mitt barndomsområde Kärra.

Vi har varit på några visningar under våren men inget har varit värt att gå vidare på. Inte för än vi klev in på Lillekärr 124 och plötsligt befann oss i budkrig med 8 andra.

Det var en utdragen en som höll på i 1 1/2 dygn med långa pauser där den ena efter den andra föll tills det var vi och vår motståndare nr 7 kvar. Jisses vilken spänning det var i slutet och det var med ett krampaktig tag runt mobilen som vi satsade lite över vad vi tänkt oss och blev sedan blev rejält överbudade.

Det hela var över på en sekund men kändes ändå helt rätt. Visst ville vi verkligen, verkligen ha den men ibland är det inte värt det just där och då. Nu väntar vi på spänning efter nya objekt att ge oss på. Kom igen Kärra, flytta!


Kommentarer
carro säger:

vi blev överbjudna på en massa hus innan vi köpte detta och det är faktiskt inget vi i efterhand känner att vi ångrade att vi inte gick upp mer på. Visst hänger det på 25000 från vad man tänkt så kanske, men mer än så då gör det faktiskt skillnad för månadskostnaden och även om man bor fint vill man göra mer än att bo också. Typ husvagnssemestra ;)

Svar: Känns skönt å höra Carro! Jag vet att det kommer komma något bra framöver!
Cicci

2013-08-10 | 20:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback