Sjukstuga =(

Idag har det inte hänt mycket spännande på Blåsutgatan 7 kan jag intyga då jag varit hemma och varit sjuk hela dagen. Ett plus var ju att Mikael också kände sig lite hängig (ser dock inte ut att vara något större fel på honom...) så han låg kvar i sängen när jag vaknade i morse. Har tillbringat dagen med att snora, titta på film och letat julklappar. Beställde hem en rolig sak till min mamma som jag tror kommer att passa henne perfekt men kan tyvärr inte skriva vad då jag vet att hon tittar in här ibland. =) Det där med saker till sina föräldrar är klurigt då de har nästan allt men jag har nog faktiskt kommit på några bra saker i år. Har ju dessutom betsämt mig för att köpa färdigt alla i november så att jag ska slippa allt det där negativa med julklappsshopping. Så jäkla bra plan!

Inte i år!

 

Tvingade Mikael att titta på "Stekta gröna tomater" förut idag som jag bara älskar för det är en sån underbar fin film. Det var ju flera år sedan jag såg den första gången och jag tror att det var med Theres någon gång i tidiga tonåren. Om ni inte sett den så gör det, kult!

 

 

Nu ska jag kurera mig och se på lite mer film så jag blir frisk och kan följa med Kina till Casinot i morgon för att kolla på en himlans massa teckenspråkiga som spela poker (inkl. Mikael) Hoppas han vinner hela sikten!

 

Good luck baby!


Kommentarer
Mamma säger:

Hej Höna Pöna!

Jag fölger dig hela tiden på din blogg, det vet du väl. Synd att du är så långt borta annars skulle jag pyssla om dig nu nar du är sjuk.Krya på dig fort.

Jag blir otrolig nyfiken på detta med julklappen, du vet ju hur jag är. Det är svårt att vänta.

Jag längtar tills du kommer nästa gång.Ha det gott, hälsa Mikael.Puss mamma

2010-11-21 | 12:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback