Shoppingsug!

Sitter här och längtar till London med flickorna! Nu är det bara några få dagar kvar och jag drömmer mig bort i "detta kommer jag hitta när jag shoppar i London" världen. Önskelistan just nu:

Härligt stora pråliga ringar

Ett par pumps med sting

Sommarklänning med längd

Ett par Converse till kanske..?

Stora halsband

 

VILL HA!


Oskar och Malin

img_8871 (MMS)

Middag och vin hemma hos Oskar och Malin i Uppsala. Alltid lika trevligt att få komma hit. Hejat på Linda i Melodifestivalen och spelat Närr & Fjärran där jag och Mikael vann överlägset på bortaplan. Nu ska vi snart sova och jag sörjer hur snabbt helgerna går. Hur blev det söndag redan..?


Eftersom det är sportlov nästa vecka så dr...

img_4295 (MMS)

Eftersom det är sportlov nästa vecka så drog några kollegor ihop till en liten AW idag. Det var en tapper liten skara som hade samlats på en pub i stan och jag kom senare då jag stängde som vanligt. Var inte jättesugen på att haka på ikväll med så vill jag ju inte missa något roligt =) Det var väldigt trevligt som alltid men eftersom jag är en redig tös med tid för träning i morgon så sitter jag nu hemma i soffan och myser med Mikael. Så i morgon blir det lite Crossfit och sen drar vi till Malin och Oskar i Uppsala över natten. Trevlig fredag gott folk!


Bara lyckliga inlägg

Folk gillar verkligen inte ledsna människor. Om dom frågar hur man mår och man råkade vara ärlig så blir det direkt lite dålig stämning. Till och med här på bloggen blir det färre läsare om man skriver ledsna saker. Jag håller mig iallafall någorlunda under dagarna när jag är på jobbet och försöker att inte visa vad jag verkligen känner och grinar gör jag typ var och varannan dag men bara hemma (stackars Mikael). Den enda som genomskådar mig är min arbetskamarat Gülcan, hon sa häromdagen att det är ingen idé att jag säger att allt är okej för hon ser direkt att jag ljuger. Lite skönt faktiskt, är glad att hon känner mig så väl. Konstigt att jag har blivit så påverkad av hela den här bostadskarusellen, kanske för att det bara är toppen av isberget och att jag nu kom till en liten gräns. Alla tror att jag längtar hem men det finns saker jag valt att inte dela med mig av här som hänt under vintern och de sista månaderna har helt enkelt varit sjukt jobbiga. Gårdagens besked från hyresvärden var att vi kommer inte bli hemlösa men att de vill att vi hittar något annat så snabbt det bara går (typ igår). Att söka lägenhet i denna staden tär på en enormt, känns som jag säljer mig själv för billigaste peng och den lilla värdighet man har sinar. Att tigga runt för en plats att bo är alltså ingen höjdare. Men sen när vi väl får något ordentligt kommer vi nog uppsakatta vårt hem mer än de flesta. Idag hände ändå saker som värmer så gott i hjärtat









Jag tycker så mycket om er! Tack

Framtida hem...?

Sitter och stirrar på Blockets hemsida och klickar uppdatera en gång i minuten för nya lägenheter... Men den här ser väl trevlig ut:


http://www.blocket.se/stockholm/Rum_uthyres_31720606.htm?ca=11&w=1



Vad säger ni? =) Det bara kryllar av bra boenden här i stan!

Girad

img_2058 (MMS)

Det här är jag idag, har varit iväg på idrottsdag till Lida och åkt pulka och skridskor. Inte för att det var överdrivet kallt utan för att en viss person envisades med att gira mig med snö hela tiden. Försökte ge igen men fick alltid dubbelt tillbaka. Vänta du bara, när du minst anar det... =)


"Halv åtta hos mig"

img_4356 (MMS)

Har precis tittat på "Halv åtta hos mig" där två av mina fina vänner Magnus & Lisa idag var värdparet. Härligt inslag om de två =) Kan komma med lite insider information att maten alltid är underbart god!


Skulle ni valt oss?



Hej!

Läste nyss din annons om att du vill hyra ut din lägenhet och jag tror den skulle passa oss väldig bra!

Jag heter Cecilia och är 27 år gammal. Jag har tillsammans med min sambo Mikael nyligen flyttat hit till Stockholm då han börjat studera på Naprapathögskolan och jag fått fast jobb på Manillaskolan som resursperson till döva barn och ungdomar.

Vi ska stanna här i Stockholm en längre tid och söker nu en bostad. Vi är ett ordningsamt par och hyr själva ut vår bostadsrätt i Göteborg i andra hand så vi är måna om att ha en god relation med hyresvärden. Vår lägenhet i Göteborg är även den en 1:a så vi är vana vid att bo på mindre yta.

Vi har självklart inga betalningsanmärkningar, inga husdjur och är rökfria.

Jag och Mikael har bott tillsammans i snart 4 år och vi tycker mycket om att träna båda två så det tar upp en stor del av vår fritid. Mikael tränar kampsport och jag på SATS. Vi åker även hem till Göteborg ofta så slitage på lägenheten blir då mindre än vanligt.

Goda referenser finns om så önskar och deposition är inga problem.

Med vänliga hälsningar Cecilia & Mikael

Vad tror ni? Skulle ni valt oss? =)

Söndagspromenad

img_6750 (MMS)

Lååång söndagspromenad i dag. Härligt när man kan vandra ut på isarna här omkring. Gick i nästan 2 timmar och hem kom vi som två isbitar (attans vad kallt det är!) Men vad skönt det är att få komma ut och rensa huvudet när tankarna bara går i ett enda virrevarr. Ska dessutom försöka mig på ett träningspass snart då jag inte uppfyllt målen för denna vecka. Men först städa! Buhu...


Bostadskaos!

Visst är det ganska komiskt att jag har gått hela vintern och kännt att jag inte trivs i min lägenhet och när jag sen äntligen tar tag i det och fixar i ordningen den som jag vill ha den så måste vi flytta. Fick reda på i veckan att lägenheten som vi bor i ska säljas så nu vill jag bara hitta något annat så snabbt som möjligt så att känslan av att man är bostadslös inte är så påträngande. Alla mina små projekt är nu nerlagda och vi ger oss ut i bostadskaoset igen. Jag vet att det kommer att lösa sig så småningom och så länge man håller humöret uppe så rullar det på. Men hela min kropp längtar till man bara kan få vara. Våren har än så länge känts som en lång uppförsbacke och snart måste vi väl vara på toppen så att vi kan börja rulla nerför...! =)


Fina fredag!

Idag drog jag till Gamla stan för att möta upp Sofie och hennes vänner för lite tapas efter jobbet. Sällskapet skulle vidare på teater senare men under middagen blev det en biljett över så jag hängde med på en föreställning av Cirkus Cirkör. Har aldrig sett något med denna grupp akrobater tidigare och deras show var allt annat än det jag hade föreställt mig innan. Det var udda, annorlunda, skruvat och lite knäppt. Helskönt! =)

Fina fredag!


På Ci sektmöte

img_9762 (MMS)

På Ci utbildning. Det är som ett sektmöte här, operera era söta små barn så blir dom perfekta. Har mött flera barn under mina år som aldrig skulle få vara med i deras talstudier då de skulle förstöra deras fina statistik men som ändå är helt underbara  individer. Helt perfekta barn på deras sätt. Men det beror väl på hur man ser det... Enligt föreläsaren kan vi i allafall sätta oss vid skolbänken snart för inom kort finns det inga döva barn kvar. Munter dag!


Trötta onsdagar

img_4847 (MMS)

Vet inte varför men just onsdagskvällar känner jag mig helt nerkubbad! Ska sova olagligt tidigt ikväll och har till och med sovmorgon i morgon då jag ska på kurs hela dagen på Huddige sjukhus. Ska blir lite klokare när det gäller barnens Ci på jobbet (Ci är en elektronisk hörapparat som är inopererad till hörselgången) Älskar att gå på kurs, då får man lära sig nya saker och dricka mycket kaffe. Så godnatt gott folk!


Alla ♥ dag! (en dag för tidigt)

Eftersom vi inte kommer ses mer än en timma idag på alla hjärtans dag så bestämde vi oss för att fira den lite tidagare då blev gårdagen vår dag. Egentligen är vi inte storfirare av denna "högtid" men vi hade biljetter till Raw på turne (stand up) som vi fick av pappa i julas så vi slog på stort med tre rätters och bubbel på det. Dagen började dock med varsitt träningspass och sen en långpromenad i kalla, soliga Stockholm innan det då avslutades med god mat och så mycket skratt så tårarna sprutade. Det var helt enkelt en helt underbar dag och något som jag tror att vi båda behövde just nu!

Kall, kall promenad

Förrätten, lax och rödlök

Varmrätt, lamm och lite tillbehör

(efterätten var magisk men kom inte med på bild...)

Bubbel (tack mamma!)

Den här mannen gav mig magkramp, shit vad jag skrattade! =)



Dagens träning, dagens skada...

img_0905 (MMS)

Dagens träning, dagens skada. Drog stången rakt i hakan när den egentligen skulle över huvudet. Börjar nästan bli ett stående inslag med en liten skråma efter mina PT pass. Nu är det bara jag och mina tjejer ett tag framöver då Eric och jag tar en paus. På egna ben i 4 veckor. Nu köööör vi! =)


Underbar dag!

img_0894 (MMS)

Har haft en helt underbar dag som nu avslutas på China teatern med Raw stand up. Tur att det är paus nu för jag har skrattat så tårarna spruta och luften tar slut. Välbehövligt! =D Längre inlägg om helgen kommer...


Äntligen fredag!

Det här möttes jag av när jag skulle kolla resväg till jobbet i morse. Stockholms kollektivtrafik är ju hopplös när det snöar. Vi möttes upp vid T-centralen och hittade faktiskt en spårvagn som gick ut till början av Djurgården och sen var det bara att gå... Efter en stund kom dock snälla vaktmästaren Göran och plockade upp mig =) På skolan ekade korridorerna tomma och hela dagen blev annorlunda då bara en tredjedel av ungarna dök upp. Så nu är huvudstaden vit igen och jag kan sträcka mig till att det är okej fram till sportlovet men sen får det gärna smälta. Nu är det fredag och På spåret!

Trevlig kväll.


I väntan på helgen

Vissa veckor är bara en transportssträcka till helgen, denna veckan är en sådan. Jag lääängtar till fredag när sista barnet sitter i taxin så jag kan få åka hem och mysa. Göra hemmagjord pizza, dricka ett glas vin och somna innan filmen är slut. Helgen är sedan som vanligt späckad med saker som jag bör göra och som jag säkert inte kommer att göra, klassiskt. Har dock mina små renoveringsprojekt som ska bli färdiga så jag kan få lite hemmakänsla här på Blåsutvägen =) Så det gäller att ta sig igenom morgondagen med en väldans fart sen kör vi...

Mot helgen!



Fortsätter kika runt på massa bloggar för tips och ideér, en sån här kanske..?

Hopprep

img_0875 (MMS)

Såhär kan det se ut om man ska hoppa dubbelhopp med hopprep men inte kan göra det =). Tror nästan Eric hade lite dåligt samvete efteråt då det ser ut som jag fått piskrapp över armarna. Måste nog lära mig det där för såhär kan jag ju inte gå runt och se ur varje gång jag kör en Annie...


Smyyyger

img_0855 (MMS)

Smyyyger genom stan  till gymet och hoppas att jag ingen ser mig då jag ser helt förjävlig ut utan smink, rufsigt hår och träningskläder. Varför är det så att man alltid lyckas träffa någon gammal barndomsvän när det är som minst lämpligt men när man har partystrassen på och lockat håret i 20 min så lyser de med sin frånvaro. Och varför bryr man sig överhuvudet taget..?


Melodifestivalen

img_0854 (MMS)

Mamma tvingade mig att titta på Melodifestivalen. Detta borde inte få visas i svensk TV, fy fan va dåligt =)


Krock!

img_8607 (MMS)

Krock! Blev påkörda i Tingstadstunneln idag när vi skulle till stan. Bilen bromsade in framför oss och vi och fyra andra bilar hann inte riktigt med så de sa pang. Vi var dock först i raden och fick den lättaste smällen medan de där bak inte kom lika lindrig undan. Otäckt hur snabbt det kan gå ibland...


Sticky Fingers med mina flickor!

img_0847 (MMS)

Sticky Fingers med mina flickor! Musiken suger och det luktar kiss, men vad gör det när man är hemma hos dem som betyder mest =)


Hejdå Stockholm, hej Göteborg! =)

img_0840 (MMS)

Hejdå Stockholm, hej Göteborg! =) Nu sitter jag här och väntar på tåget hem. Det är X2000 direkttåg, varför tar jag inte alltid det? Dock börjar det sådär med att vara försenat i 15 min. Ikväll blir det att byta om på tåget och bättra på sminket så gott det går för jag ska direkt och möta upp tjejerna för en kväll på stan. Ska på Sticky Fingers för första gången i mitt liv (till Sofies stora förtjusning) och lyssna på hårdrock. Det är kanske inte mitt första val på ställe och musik men det är en kille från Kärra som spelar så vi är mest där för att se till att han tjänar lite på biljetterna. Sen blir det heldag med mamma i morgon och avslutningsvis så möter jag upp mina favoriter till en brunch på söndag. Underbara planer!


Packa, packa liten väska.

img_0838 (MMS)

Packa, packa liten väska... Imorgon är det äntligen dags igen att ta mitt lilla pick och pack och åka hem till Göteborg. Det ska bli underbart skönt att få träffa mamma och mina fina vänner. Hemlängtan kommer bara ibland nu för tiden och jag kom på häromdagen att jag trivs väldigt bra här i Stockholm. Men inget slår ju en hemresa! =) Hej svejs!


Livet

Ibland blir det inte som man hade tänkt sig. Livet vänder i en riktning som man inte har planerat. Inte alltid plötsligt utan det kan komma smygande, lite dag för dag. Ibland är det som att himlen bara faller ner på en. Men meningen med livet kanske är att vissa dagar ska vara lite tyngre och svårare för att man sen uppskattar det så mycket mer när det går bra igen. Och tänk att det finns saker i livet som egentligen inte är viktigt men som man inte kan leva utan. Jag försöker komma ihåg att vi är här som vi är, vi mår bra rent fysiskt och vi har varann. Att hålla fast vid den tanken och intala sig att det är det viktigaste är svårt. Livet är svårt...