Fredagsord
Tomt

Här ekar det tomt! Det är för att det inte händer någonting. Januari rullar på och jag försöker mest få vardagen att gå. 

Marie och Terre har lämnat oss för äventyr på varmare breddgrader och jag lider av att jag fick stanna hemma. Sri Lanka ser ut som något för oss! Men som tur var så bjuder de på bilder och uppdateringar i mellanåt så att man får lov att knö in sig på ett hörn. Under tiden får vi drömma om att vi får följa med nästa gång (kanske). Saknar er! 

Fredagsord
Varbergs stadshotell - Asia Spa

I julklapp gav jag min fina mamma en heldag med mig. Vad mer kan man önska sig?! : )

Hon fick inte veta innan vad som skulle hända utan skjutsades till Centralstationen där jag berättade att vi skulle ta tåget till Varberg och Stadshotellest spa avdelning samt äta brunch. Väl på tåget drack vi bubbel och pratade i kapp oss så mycket att vi nästan missade att hoppa av. 

Spat var riktigt fint och mysigt med flera olika avdelningar att gå runt och njuta utav. Och allt med en helt underbar utsikt utöver ett vintrigt Varberg. Tog inga kort alls för det fick man inte men minnet värmer gott! Bilder lånade på nätet.

TOSO

I fredags hade vi bokat bord på TOSO för en födelsedagsmiddag till Mikael. Vi hade önskat oss presentkort av Mikaels föräldrar för att kunna gå dit och fira ordentligt då det är en lite dyrare resturang. 

Maten var helt underbar! Vilka råvaror och smaksättningar. Vi tog i rejält och drack fördrink samt åt 5 små rätter plus en från grillen vilket var mer än väl. Vi var nog lite för mätta när vi rullade därifrån men det är ju så roligt att få lov att prova många olika rätter.

Fick med mig några bilder på det vi åt. Mikael 31 år!

Idag fyller han år, världens bästa man! Han som har mitt hjärta i förvar och ställer upp och finns där i alla lägen. 

Grattis Mikael på födelsedagen! 


Fredagsord
Baksmälla!

Jag tror inte att jag har nyktrat till ordentligt efter 2015. Det var som att året tog slut innan jag var riktigt beredd och plötsligt var det 2016 och jag kände mig lite vilsen. 

Alltså inte vilsen för att det är 2016 men året som ligger bakom oss var så himla bra och nu sitter jag här med ett helt tomt år framför mig och vet inte riktigt vad som händer. Medan andra redan har startat och planerar för fullt eller packar sina väskor för årets första resa så hänger inte jag riktigt med. 

Jag kanske bara ska få låta det börja så att saker kan få ske istället för att klamra mig fast vid det gamla som var. 

Hittade fjolårets bild på första utefikan och kom att tänka på att det är ju allt detta som komma skall. Härligt! Fokus på härligt. Fredagsord