Sommarlov

Jag ängnar dagarna åt att andas, njuta och bara vara. Jag berusar mig själv med vänner, värme, mat, crossfit och Mikael. Önskar jag kunde stanna här och bara få vara...
After semester med Marie. Smått galet men ack så underbart! 
Lungorna skriker och kroppen värker men känslan efteråt slår allt! 

Varit i hamburgarhimlen och vänt! Sanslöst god mat. 
Kommer leva på detta länge. Ingenting fattas mig! 

Hänger med den bästa så mycket som bara går. Ibland går han mig på nerverna och då tar vi små pauser men plötsligt saknar jag honom så mycket att jag blir blödig...

Nu väntas nya äventyr. 2 dagar i skärgården...


Vagnhallen!


Nu har vi börjat! Vagnhallen Crossfit är vårt nya andra hem. Just nu kör vi lite sporadiska heta semestererwodar i värmen men längtar lite tills det drar i gång på riktigt i höst. Vi har med oss Marie vilket är skitkul och smider planer på hur vi ska få över Terre från Göta. Då är vi alla samlade i Crossfitparadiset! 

Tylösand

I helgen var vi i Tylösand och fick använt min födelsedagspresent från Mikael. Två jättemysiga dagar i en av Sveriges sommarstäder 

Såg stand up-showen Badjävlar. Lite småtrötta gubbar som man förvänta sig mer av men som tur var Björn Gustavsson med och levererade! Ler tillbaka när jag tänker på hans skämt. 
Tittade in Laxbutiken på vägen hem och herre vilket underbart ställe! Deras laxuffé var något utöver det vanliga! 

Tylösand i sig var ingen hit. Slitet hotell, skabbigt spa och dålig service vart vi än gick. Kändes som en turistfälla som inte klarade trycket av sommargäster. Som tur var gör inte det så jättemycket när det är strålade sommardagar och man är med någon man tycker om. Gjorde det bästa av det som erbjöds och det blev ändå en supermysig övernattning. 


Barcelona

Sista dagarna i Barcelona spenderades på stranden på dagarna och i gamla stan på kvällarna alltid med något att äta eller dricka : ) 






Tack Barcelona för den här gången, tills vi ses igen! 

Shopping och långvandring

Igår landade vi i Barcelona för lite mer än 3 dagars semestrande. Hann inte med så mycket mer än att vandra runt lite på stan och ta oss till MakaMaka som vi blivit tipsade om av Lisa. Stället med störst personlighet i stan serverade burgare med höga poäng! 
Drinkarna var inte fy skam de heller. 
Idag var det anmält moln så vad passar inte bättre än en tur i affärer. Hade valt ut ett shoppingcenter som jag tyckte hade det mesta och spenderande några timmar där. Utbudet var sådär då det är rea i stan (vilket jag hatar att shoppa bland) men jag hittade ändå några fina saker. 
Sen var det meningen att vi skulle hyra cyklar och ta oss genom stan men det blev lite strul med att hitta och kvarglömda tunnelbanekort så vi drog till de gamla kvarteren där vi åt, drack och strosa mest hela kvällen. Nu laddar vi för en dag på stranden i morgon...


Underbara Stockholm!

Vi åkte till Stockholm utan planer, som bonus till vår Barcelonaresa var vi bara plötsligt här utan att funderar på vad dagarna skulle fyllas med. Men som vanligt levererade vårt älskade Stockholm. Sol, värme, god mat, fina vänner och familj. Känns som vi fått med det mesta på bara tre dagar. 




Långpromenad på Djurgården. Lunch och fika på Rosendals Trädgårdar. 

Gästbesök på Crossfit Vasa och Crossfit Concor. Det bästa med vår träningsform är att man välkomnas med öppna armar vart man än i världen stiger in i en box. 
Picknick och bad med Olle, Therese, Henrik och Mikael vid Tantolunden. 

Boule och mat med Carro, Erik och Thuna på Boule & Berså.

Fullt upp med andra ord. Nu lyfter vi mot BARCELONA! 


Stockholm - vi ses igen!

Efter att haft hela tjocka släkten på middag i onsdags, sagt hejdå till alla som ska tillbaka till Norge och mamma och Peter son åker med så var det bara att starta packa inför vår lilla semestertripp. Äntligen skulle vi iväg! 

Så igår rullade tåget mot Stockholm tidigt, tidigt. Väl framme tog vi en frukost på stan och åkte sedan direkt ut till Långholmen för att återse vår favoritbadplats och möta upp med vänner. Det är så härligt att vara här! 

Långholmen! 

Sen var det dags att träffa lillasyster Therese för att åka till vårt boende över helgen. Hon är nämligen lägenhetsvakt till en helt fantastisk 4:a i Vasastan. Högt i tak, fylld med loppisfynd och gamla trägolv. Här bor vi och jag är i lägenhetshimlen! 

Så efter en kväll bortbjudna på grillmiddag hos Erik och Carro med gott att dricka och sällskapsspel blev det äntligen sovmorgon! En frukost på balkongen fyllda med drömmar skrapade vi den här. För några sekunder innan alla fält var syndliga så hade vi en egen sekelslägenhet i Vasastan! 



Semesterns första dagar...

Semestern rullar på med en väldans fart. Den rivstartade med bröllop ute på Björkö då bror giftes bort till Carolin. De var jättefina när de vigdes ute på klipporna. Bilder lånade av fotografen Suzana Nilsson. 




Så här blev brudbuketten som jag gjorde. Blommorna var lätta att binda men gräset och pärlorna var pilligt. Blev nöjd till sist efter att fixat i ordning den 10 min innan vi gick... 

Sen har vi hunnit hänga med hela Göta gänget på invigningsfesten för nya lokalen. Helt underbart att vi fyllde näst intill hela Bar Himmel med vänner på årets varmaste dag. 

Men vin två dagar i rad sätter spår. Sommarfrukost på balkongen med Alvedon och Resorb.
Sen har det tränats morgonpass, badats i Delsjön och bara tagit det lugnt. På torsdag tar vi tåget till Stockholm för några dagar i huvudstaden innan Barcelona väntar. Längtar i massor! 


Kallor

På fredag gifter sig min bror med Carolin. Hon har frågat mig om jag kan binda hennes bukett vilket jätteroligt! 

Hon har valt kallor som brudblomma vilket jag tror är en ganska tacksam bukett att binda. Vi får väl se i morgon!