Botten upp!

Helgen har kommit och gått och vilken helg det var! Tog tåget till Göteborg på fredagen och tro det eller ej med tåget tuffade i rätt takt hela vägen över landet och kom i tid. Fick dessutom en fin överraskning när det plingade till i mobilen och det visade sig att en gammal studiekamrat från tolklinjen (Michaela) satt på samma tåg. Vi borde verkligen ses snart hela gänget då det nu är så längesedan vi tog examen att folk har hunnit skaffa barn, tappat halva sin kroppsvikt och gift sig.

Åkte sen hem till mamma för lite mat och film i soffan och bara ta det lugnt för att vara utvilad inför lördagen. Då väntades en heldag med de finaste vännerna! Vi möttes upp på Brogyllen kl 10 för en frukost innan vi gick runt lite i affärer tills det var dags att checka in på Sportlife Exclusive för 1,5 timma i bubbelpoolen. Det var helt underbart trevligt att bara flyta omkring där med bubbel i glasen och snacka om allt och inget. Efter all avkoppling gick vi välbubblade och lite berusade ben ner på stan igen för en lunch i solen. Hem till Terre och Marie i Haga för mer vin, hemmagjord pizza, världens mest imponerande efterrätt och mer vin. Sen övergick mer vin till drinkar och till slut till shots av oidentifierad vätska som tog mig hela vägen ut på krogen. Jag dansade några varv på dansgolvet, förvånades över hur unga alla är som går på krogen numera och åkte sedan hem.

Bilderna är stulna från Marie rakt av


Vaknade lagom bakis, tog en sushilunch på stan med fina Hannah som var i Göteborg och åkte sen hem igen. Hua, vilken helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback