Kom och jobba hos oss!

Vi söker teckenspråkig utbildare till Göteborg

Iris Hadar AB
Yrke: Speciallärare, 1 plats
Ort: Göteborg

Iris Hadar växer. Vill du vara med på vår resa?

Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Vi arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Vi är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Din roll
Inom vårt uppdrag Yrkesintroduktion för döva behöver vi nu förstärka vårt team med en utbildare. Målet med utbildning är att deltagarna får en anställning eller påbörjar en yrkesutbildning, utifrån individens förutsättninngar och behov.

Rollen består i att handleda döva och hörselskadade deltagare på teckenspråk som det primära språket, från kartläggning till att komma så nära egen försörjning som möjligt. Innehåll och upplägg utformas efter varje individs förutsättningar och behov, i relation till de krav som arbetsmarknaden ställer. Tjänsten innefattar kartläggning, yrkesvägledning, studiebesök och uppföljning av arbetsplatsförlagd praktik samt daglig kundkontakt och administration kopplad till uppdraget.

Dina kvalifikationer
Du skall obehindrat kunna kommunicera på teckenspråk.Vi söker dig som har erfarenhet av den aktuella målgruppen. Vi ser det som meriterande om du har avslutad pedagogisk utbildning, gärna med inriktning specialpedagogik.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kunder, medarbetare och övriga samarbetspartners, är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättningar är meriterande.

Vi erbjuder dig
En dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. En chans för dig som vill jobba i en organisation fylld av utmaningar, möjligheter och stimulerande arbetsuppgifter. Iris Hadars kontor ligger centralt vid Järntorget i Göteborg där det är nära till det mesta..

Tjänsten omfattar heltid.

För mer information om tjänsten kontakta:
Göran Flodin, Platschef
Telefon 0708-74 40 33
E-post [email protected]

Marie Savefors, Uppdragsansvarig
Telefon 073-505 94 39
E-post [email protected]

Din ansökan
Skicka in din ansökan snarast möjligt i form av ett CV och ett personligt brev med e-post till [email protected]. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Rubricera ditt mail: "Teckenspråkig utbildare Göteborg"


Kommentarer
carro B säger:

Men du! Jag frågade ju nyss om det fanns något ledigt jobb till mig. Och nu finns det! ;) Bra fixat! Söka?

2013-02-23 | 00:03:37
Cicci säger:

SÖK!

2013-02-23 | 19:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback